VIDEO | Scafandrii de la ISU Brăila și ISU Galați au intrat în apele Dunării pentru a recupera autoturismul scufundat noaptea trecută!

Încă de la primele ore ale dimineții, scafandrii din Brăila și Galați au intrat în Dunăre pentru a recupera autoturismul scufundat noaptea trecută, de un tânăr în vârstă de 18 ani, care nu avea permis de conducere.

După ce a fost bine ancorat, autoturismul a fost tras la suprafață cu ajutorul unui camion aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dunărea Brăila.

Amintim că noaptea trecută polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o mașină ce era staționată pe Faleza Dunării ar fi căzut în apă. Din primele date, s-a constat faptul că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul mașinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu mașina în apă.

Tânărul a reușit să iasă din mașină, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul care s-a urcat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry