Vin zile de SĂRBĂTOARE în județul Brăila! Jandarmii vor fi la datorie!

Jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine publică la mai multe manifestări cultural-artistice și sportive care se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână, atât în municipiu, cât și în județ.

Jandarmii vor acționa în Orașul Făurei și comunele Victoria și Șuțești, trei localități care vor intra în atmosferă de sărbătoare,  unde localnicii se pregătesc să participe la programe artistice și alte activități cuprinse în programul dedicat sărbătorilor locale, astfel:

  • Zilele Orașului Făurei, în perioada 19 – 20 mai 2023. În parcul orășenesc, se vor desfășura recitaluri de muzică ușoară și populară;
  • Ziua Comunei Victoria, 20 mai 2023. În satul Mihai Bravu, se vor desfășura recitaluri de muzică ușoară și populară;
  • Ziua Comunei Șuțești, 21 mai 2023. Pe stadionul din localitate, se vor desfășura recitaluri de muzică ușoară și populară.

De asemenea, tot în acest weekend, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță  la meciul de fotbal din cadrul Ligii  a III-a dintre echipele CS Viitorul Ianca și CS Sporting Liești care se va disputa pe stadionul din satul Plopu (sâmbătă, 20 mai), precum și la evenimentul național destinat copiilor și tinerilor, „Bucurie în Mișcare”, ce va avea loc în Parcul Monument din municipiu, pe parcursul a două zile, respectiv sâmbătă și duminică.

Având în vedere faptul că siguranța publicului este obiectivul principal al misiunilor amintite anterior, prezența noastră este destinată, în primul rând, prevenirii oricăror incidente, dar și combaterii posibilelor fapte antisociale.

Indiferent de evenimentul la care alegeți să participați, vă recomandăm să respectați recomandările forțelor de ordine, să nu vă implicați în conflicte de orice natură, iar la nevoie apelați cu încredere la echipajele de jandarmerie aflate în zonă ori la Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry