Black Friday 2023 | Se apropie ziua cu cele mai mari reduceri din an!

Black Friday 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături ale anului, se apropie cu pași repezi și promite mai multe reduceri substanțiale și o experiență de cumpărături îmbunătățită.

Black Friday 2023 este evenimentul de shopping așteptat cu nerăbdare, iar reducerile substanțiale și opțiunile de plată flexibile îl face mai tentant ca niciodată. Anul acesta, Vinerea Neagră a fost stabilită pentru data de 10 noiembrie 2023, dar pregătirile au început deja.

Cu fiecare ediție a Black Friday, oferim un număr tot mai mare de categorii de produse la reduceri, acoperind o gamă variată de nevoi și preferințe. De la tehnologie de vârf și modă, la mobilier de calitate și produse pentru casă, suntem mândri să oferim o varietate bogată de opțiuni pentru cumpărători. Este o oportunitate excelentă de a vă pregăti pentru sărbători sau de a vă răsfăța cu produse de calitate, la prețuri reduse cu până la 90%

,spun reprezentanții platformei Black Friday.

Un alt aspect notabil este creșterea opțiunilor de plată în rate oferite de tot mai multe magazine participante la Black Friday. Această facilitate permite cumpărătorilor să achiziționeze produsele dorite fără a fi afectat bugetul lunar, ceea ce face evenimentul și mai atractiv.

Totodată, începând de anul trecut, autoritățile au intensificat eforturile de monitorizare și au aplicat amenzi pentru practici comerciale neloiale. Prin urmare, magazinele s-au angajat să ofere oferte reale și transparente.

Anul acesta, Black Friday devine un eveniment și mai special pentru noi, organizatorii, deoarece continuăm să ascultăm și să învățăm de la feedback-ul prețios al clienților noștri. În urma experienței anului trecut, am luat măsuri pentru a asigura că toți cumpărătorii beneficiază de oferte autentice și corecte. Am lucrat strâns cu magazinele participante pentru a ne asigura că prețurile sunt reduse în mod real și transparent

,adaugă reprezentanții platformei Black Friday.

Un alt trend observat este că tot mai mulți oameni s-au obișnuit cu comenzile online, beneficiind de comoditatea de a primi produsele direct la ușa lor. Procesul de retur a devenit mai prietenos cu utilizatorul și mai ușor, sporind încrederea în cumpărăturile online.

Recomandare reprezentanților platformei Black Friday este ca, pentru o experiență de shopping cât mai fericită, clienții să înceapă pregătirile din timp.

Primul lucru care trebuie făcut este realizarea unei liste de bunuri care trebuie cumpărate, precum și de magazinele în care acestea pot fi găsite. În acest mod pot fi studiate din timp informații relevante despre bunurile ce vor fi cumpărate: descrierea produsului, garanții, costul de livrare, opțiunile de realizare a plății și metodele de livrare. Produsele pot fi salvate în lista de favorite a magazinelor și găsite cu ușurință de Black Friday.

Acesta este și un mijloc de a compara din timp prețurile pe mai multe platforme, dar și pentru a identifica rapid care retailer aplică cele mai mari discounturi.

Nu uitați de asemenea că de Black Friday volumul livrărilor va fi foarte mare, deci pot exista unele întârzieri față de o perioadă obișnuită.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry