De 10 ani în Brăila! Therapy Slim introduce un nou tratament prin platforma LPG ALLIANCE! Până la 71% mai multă fermitate și elasticitate a pielii!

Therapy Slim este un centru medical de înfrumusețare și slăbire din Brăila ce oferă servicii de fotoepilare IPL, Ozonterapie, Injectări cu acid hyaluronic și toxina botulinică, tratamente faciale și corporale complete, la standarde moderne. Centrul medical Therapy Slim este un concept de înfrumusețare ce se adresează persoanelor care vor o schimbare corporală în viața lor, apelând la procedee terapeutice avansate, folosind unele dintre cele mai noi produse.

La împlinirea celor 10 ani, de când Therapy Slim a făcut un pact cu frumusețea, ajutând la menținerea ei prin progrese tehnologiei medicale, pentru a oferi chiar și celor mai exigenți clienți rezultatele dorite, centrul medical vă propune un nou tratament, cu un aparat revoluționar, recomandat chiar de frumoasa vedetă Andreea Marin.

Cu toții vrem să scăpăm de kilogramele nedorite și să ne remodelăm corpul, fără a fi nevoiți să depunem un efort prea mare. Cu toate că aparatul care să ne ajute să slăbim din senin, peste noapte, nu s-a inventat încă, există o soluție care se apropie foarte mult de această dorință a multora dintre noi. 

LPG Premium Alliance este una din aceste soluții care, pe lângă faptul că te ajută să-ți remodelezi corpul, are și multe alte avantaje.

CUM FUNCȚIONEAZĂ TRATAMENTUL CU PLATFORMA LPG ALLIANCE

Tehnologia LPG este concepută pentru a profita la maximum de potențialul natural al pielii, pentru a stimula adipocitele (celulele de slăbire), care facilitează eliberarea grăsimii într-un mod 100% natural, non-invaziv și complet sigur pentru pielea ta.

Noul aparat LPG combină o serie de tehnologii revoluționare, respectiv rola motorizată, flapsul motorizat și aspirația secvențială sincronizată, care mobilizează țesutul în toate dimensiunile, pentru a oferi un tratament  eficient, dar și plăcut. 

Înainte de începerea procedurii, pacientul va trebui să îmbrace un costum special, confecționat din microfibră poliamidică, un material foarte fin, care permite pielii să respire. Costumul, care se mulează perfect pe corp, este important, întrucât ușurează mișcările rolelor și previne dilatarea vaselor de sânge și apariția vânătăilor. 

În timpul procedurii, terapeutul va efectua masajul endermologic pe întregul țesut, punând mai mare accent pe zonele cu risc mărit de depozitare a celulitei, precum abdomen, fesieri sau coapse.

ELIMINĂ CELULITA 

Metoda LPG este atestata medical pentru tratamentul celulitei, iar dispozitivul acționează pe toate etapele de formare a țesutului adipos și contribuie la: 

  • Activarea microcirculației și creșterea aportului de oxigen și de substanțe nutritive în piele;
  • Eliminarea retenției de apă, crescand drenajul limfatic cu până la 300%;
  • Eliminarea pungilor de grăsime prinse între septurile fibroase, proces ce poartă numele de lipoliză;
  • Stimularea producerii de colagen și elastină în organism, reducând fibroza;
  • Detoxifierea și eliminarea reziduurilor metabolice.

REDĂ FERMITATEA PIELII

Un tratament complet cu LPG poate oferi cu până la 71% mai multă fermitate și elasticitate pielii, atât timp cât efortul este unul susținut. 

ELIMINĂ GRĂSIMEA ÎN EXCES

Tratamentul cu LPG elimină pungile de grăsime prinse între septurile fibroase, proces ce poartă numele de lipoliză. Această grăsime este rezistentă la dietă sau sport și de aceea este necesar un tratament cu LPG pentru a fi eliminată. 

SUBȚIAZĂ TALIA, ȘOLDURILE, BRAȚELE, COAPSELE, GAMBELE, GENUNCHII 

Tratamentul cu LPG are avantajul de a funcționa pe mai multe planuri, întrucât este foarte personalizabil. Astfel, tehnologia poate fi utilizată pentru tratamentul mai multor zone ale corpului, precum: talie, șolduri, brațe, coapse, gambe și genunchi. 

Tratamentul cu LPG are avantajul de a funcționa pe mai multe planuri, întrucât este foarte personalizabil. Astfel, tehnologia poate fi utilizată pentru tratamentul mai multor zone ale corpului, precum: talie, șolduri, brațe, coapse, gambe și genunchi. 

ELIMINĂ SENZAȚIA DE PICIOARE GRELE, OBOSITE, PRIN ACTIVAREA CIRCULAȚIEI SANGVINE ȘI LIMFATICE

Cu ajutorul tratamentului cu LPG, se realizează drenajul limfatic, prin care se elimină fluidul interstitial din țesuturi. De asemenea, tratamentul va stimula circulația sangvină din organism, dovedindu-se extrem de util pentru persoanele care se confruntă cu circulație deficitară la mâini și la picioare. 

STIMULEAZĂ COLAGENUL NATURAL 

Colagenul este o substanță proteică, produsă în mod natural de organism, care are un rol foarte important în regenerarea celulelor.

Vă invităm să testați produsele și serviciile oferite de Therapy Slim, în Brăila, pe Bulevardul Independenței nr. 59 (colț cu Strada Școlilor).

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry