Delta Siretului, raiul pescarilor, în inima Moldovei!

În inima Moldovei, mai exact în Delta Siretului, se află raiul pescarilor de pretutindeni. Dacă în urmă cu câțiva ani era doar o mlaștină, o mână de om și ceva fonduri europene au transformat dintr-o fermă piscicolă un adevărat centru de cazare și agrement, care a intrat la inima pescarilor încă din primul an de activitate.

”Zaga Zaga este o afacere de familie a cărei poveste a început în 2010, atunci când am pus bazele Fermei de păstrăvi și sturioni. Inaugurată în 2016, ferma este locul în care producem cu drag și responsabilitate păstrăvi, sturioni și caviar.

Acești ani de început au fost cei care ne-au dat avântul să visăm că putem contribui la crearea unui loc special, care să fie în armonie cu natura și care să ofere experiențe memorabile celor care vor alege să-l descopere.

Au urmat ani de muncă, de provocări și de investiții pentru a crea ceea ce astăzi numim Zaga Zaga Sat – o oază de relaxare și reconectare, un tărâm pe care îl considerăm a fi binecuvântat. Acesta se află la întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați și se întinde pe o suprafață de peste 82 de hectare”, spun dezvoltatorii.

Canalele săpate pentru a crea Delta Siretului au fost populate cu sturioni de 8 – 15 kg și trofee de crap între 15 – 26 kg. Pădurea care înconjoară complexul a fost întreținută și s-au plantat noi arbori care să ofere peisaje minunate turiștilor.

Abia în 2018, a fost inaugurat oficial complexul Zaga Zaga.

”Am început 2020 cu multe planuri și proiecte, însă prima partea a anului s-a dovedit a fi o adevărată provocare, plină de neprevăzut. Pandemia ne-a afectat direct activitatea, însă în tot acest timp am ales să nu ne oprim din a munci și a investi în noi facilități. Lângă Ferma de păstrăvi și sturioni, am construit bazine exterioare cu păstrăvi – ce pot fi vizitate de turiștii care ne calcă pragul. C.A.P. Zaga ZagaFerma de animale și Pădurea cu căprioare au devenit în scurt timp unele dintre atracțiile cele mai iubite de copii. Bibilici, rațe mandarine, capre pitice, oi, struți, fazani, păuni, chiar și canguri și, bineînțeles, familiile de căprioare – s-au adaptat și așteaptă cu drag vizita oaspeților noștri”, spun dezvoltatorii.

Oferta de cazare este variată. Turiștii pot opta pentru bungalouri sau case plutitoare, în timp ce iubitorii de natură se pot caza în corturile glamping sau în căsuțele din copaci.

Complexul oferă posibilitatea turiștilor de a degusta produse din pește proaspăt la cherhanaua din Delta Siretului. Tot aici, pe parcursul lunilor de vară, oaspeții se pot relaxa la piscină. Pe tărâmul de poveste de la Zaga Zaga, a fost amenajat și un parc de aventură care așteaptă să fie descoperit de toți iubitorii de distracție, adrenalină și mișcare în aer liber. Pentru o vacanță de neuitat, trebuie să vizitați, măcar o dată în viață, Delta Siretului!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry