Mare sărbătoare la Jirlău, de Ziua Comunei, pe 8 septembrie! Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Marcel Pavel, Radu Ilie și Liviu Puștiu!

Manifestările organizate de Ziua Comunei Jirlău vor avea loc pe 8 septembrie, în zi de mare sărbătoare, când creștinii ortodocși sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului.

Festivitățile vor începe de la ora 15.30 cu un spectacol gratuit, al Teatrului de Păpuși Cărăbuș. Sub regia lui Geo Balint, se va pune în scenă piesa ”Aladdin și Lampa fermecată”. După spectacol, copiii vor putea alege diferite modele cu care să fie pictați pe față, de o echipă de profesioniști, și vor primi în dar baloane colorate. Trupa b’URSucel îi va antrena pe copii în diferite activități și concursuri, pe perioada programului.

Concertele vor începe la lăsarea serii, iar pe scenă sunt așteptați artiștii: Marcel Pavel, Steliana Sima, Liviu Puștiu, Trupa Kronos, Radu Ilie, Trupa Vougue, Iordache Basalic, Mirela Ursache și Dana Dobre. Spectacolul va fi prezentat de realizatorul de televiziune Daniel Țigleanu.

Organizatorii manifestărilor sunt Primăria Jirlău – Primar Daniel Drăguț și Consiliul Local Jirlău. Spectacolul se va încheia cu un grandios joc de artificii!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry