Sărbătoare mare la Jirlău! Sub conducerea lui Daniel Drăguț comuna a înflorit, iar localnicii s-au bucurat de oaspeți de seamă, distracție și voie bună!

Una dintre cele mai frumoase comune ale județului Brăila a strâns seara trecută mii de oameni dornici de distracție, muzică bună și bucate alese. Primarul Daniel Drăguț le-a demonstrat localnicilor că nu este doar un bun gospodar, ci că poate să le ofere și o petrecere demnă de Zilele Comunei Jirlău.

Comuna Jirlău a înflorit sub conducerea primarului Daniel Drăguț și a devenit una dintre cele mai frumoase comune ale județului Brăila. Alături de primar, meritul revine și localnicilor, care au înțeles necesitatea unei dezvoltări unitare, oameni care dau suflet și viață ulițelor din Jirlău. Pentru ei, edilul a pus în scenă cea mai frumoasă petrecere, organizată de Zilele Comunei.

Mii de oameni au trecut pragul stadionului din localitate, au dansat și au cântat alături de artiști cunoscuți, și s-au bucurat de o petrecere care i-a răzbunat pentru ultimii doi ani de pandemie, în care nu au avut acces la evenimente culturale.

Serbarea a început de la ora 15.30 cu un spectacol gratuit, al Teatrului de Păpuși Cărăbuș. Sub regia lui Geo Balint, a fost pusă în scenă piesa ”Aladdin și Lampa fermecată”. După spectacol, copiii s-au distrat alături de Trupa b’URSucel, au dansat, s-au jucat și au primit în dar baloane colorate. Cei mai îndrăzneți s-au lăsat pictați pe față de profesioniști, devenind personaje din povești sau animăluțe îndrăgite.

Concertele au întreținut atmosfera, mâncarea a fost din belșug, iar atiștii s-au bucurat de un public minunat. Pe scenă au urcat: Marcel Pavel, Steliana Sima, Liviu Puștiu, Trupa Kronos, Radu Ilie, Trupa Vougue, Iordache Basalic, Mirela Ursache și Dana Dobre. Spectacolul a fost prezentat de realizatorul de televiziune Daniel Țigleanu.

La spectacol au participat prefectul județului Brăila – Iulian Timofei, președintele Partidului Social Democrat – senatorul Ion Rotaru, președintele Consiliului Județean – Iulian Chiriac, primarul municipiului Brăila – Marian Dragomir, deputatul PSD Nicu Niță, vicepreședinții Ionel Epureanu și Ionuț Dobre. Totodată, la spectacol au fost invitați primarii comunelor: Șuțești- Costică Dobre, Măxineni – Ionuț Postolache, Galbenu – Ganea Nicolae, Vișani – Caraman Neagu, și primarul orașului Făurei – Voinea Ionel.

Manifestările au fost organizate de primarul comunei Jirlău, Daniel Drăguț, cu sprijinul Consiliului Local Jirlău.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry