White Sensation Event – Extinderea salonului Glow Up din Brăila!

Unul din cele mai așteptate evenimente din această vară, printre doamnele și domnișoarele din Brăila, a fost ”White Sensation Event”. Odată cu extinderea salonului, Glow Up a mărit și gama de produse și servici pe care le oferă, în domeniul înfrumusețării.

Invitații au fost așteptați într-un cadru elegant – red carpet, cu o selecție rafinată de gustări și băuturi, muzică bună, cadouri care să le răsplătească fidelitatea și o super tombolă.

O altă surpriză, oferită de Glow Up, a fost o scurtă prezentare de modă, realizată printr-un parteneriat cu designerul vestimentar Florentina Giol.

Pe parcursul serii, invitații au participat la o serie de concursuri interactive, unde au dat note creațiilor Glow Up și au avut ocazia să voteze membrul preferat al familiei Glow UP.

.

Pentru a afla mai exact ce se ascunde în spatele brandului Glow Up am stat de vorbă cu Cătălina Duminică – Manager, Trainer& Lash Artist

1.       Cum a pornit conceptul Glow Up în Brăila? De câți ani funcționează, de la ce a pornit ideea salonului și a numelui pe care îl poartă?

S-au împlinit 13 ani de când construim și reinventăm permanent această familie. Totul a început cu Eve Eyelashes Boutique. Pe atunci, ne ocupam doar de manichiură și extensii de gene. A trecut timpul și deja se simțea nevoia de o schimbare. Și chiar că s-au schimbat multe! Întregul concept al salonului s-a dezvoltat, la fel și serviciile, dar și întreaga noastră echipă. Cu o experiență în spate, cursuri și mai multă maturitate, a apărut atât numele Glow Up, cât și sloganul Time to Shine. Ni s-a părut cel mai potrivit concept. Ne-am dorit să promovăm rafinamentul, calitatea și nevoia noastră, a femeilor, de a străluci în fiecare moment, în orice încăpere în care pășim. 

2.       Din propria experiență știu că salonul Glow Up oferă doar servicii de calitate. Cum vă alegeți personalul și cât de mult investiți în formarea lor constantă?

Fiecare membru al echipei Glow Up a fost ales atât în funcție de calitățile sale profesionale, cât și în funcție de personalitatea și caracterul său. Ne-am dorit să creăm o familie, nu doar o echipă profesionistă, iar faptul că am avut o chimie foarte puternică le-a determinat pe fete să-și dorească să se autodepășească în permanență. Fiecare dintre ele a dat dovadă, în toți acești ani, de o dorință fantastică de a fi cele mai bune în domeniu și de o ambiție la care mulți doar visează. Fiecare și-a pus amprenta asupra conceptului, asupra salonului și asupra oamenilor care îi trec pragul.

3.       Cum ați trecut prin pandemie și cât de greu a fost să păstrați personalul în lunile în care nu ați avut o activitate constantă?

Știm cu toții că pandemia a afectat în mod direct anumite tipuri de servicii prestate, printre care și cele de beauty. Cum am menționat și anterior, noi am creat de la bun început o familie, fără a suna a clișeu, fapt care ne-a ajutat pe toate foarte mult. Ne-am motivat una pe cealaltă, am reușit să rămânem cu un moral cât mai ridicat și ne-am zis că trebuie să rezistăm. Și nu doar că am reușit să rezistăm, ba chiar ne-am și dezvoltat mult în toată această perioadă. 

4.       Odată cu extinderea salonului a fost mărită și gama de servicii pe care Glow Up le oferă în Brăila? Care sunt serviciile pe care le oferă Glow Up?

Extinderea salonului nostru a presupus două aspecte. În primul rând, am extins zonele de make-up, hairstyling și lashing. De acum, clientele noastre vor fi primite într-un ambient perfect organizat, cu un design rafinat și accent pe confortul lor. În al doilea rând, am mărit gama de servicii prin implementarea serviciului de bronzare. Noul nostru solar, MegaSun 6900 Ultra Power oferă o  experiență deplină, datorită unei tehnologii ingenioase, și un bronz uniform, sănătos și rapid.

Serviciile saloanelor Glow Up se regăsesc atât în Braila cât și în București. Pe site-ul www.glowup.ro găsiti tot ce presupun serviciile din saloanele noastre, cum ar fi:

  • coafor
  • cosmetică, extensii de gene, laminare gene și sprâncene, micropigmentare, mezoterapie și tratamente faciale
  • make-up
  • solar
  • unghii tehnice
  • cursuri: Curs de inițiere Make-up, Curs de Perfecțioanare Make-up, Curs de automachiaj (adresat clientelor), Curs  Extensii de gene fir cu fir, Curs Laminare gene și Sprâncene

5.       La lansarea extinderii salonului ați beneficiat de sprijinul unor sponsori cu notorietate, care sunt aceștia și cum ați reușit să formați parteneriate cu ei?

Noi i-am numit pe partenerii noștri ”GlowMates”. Am colaborat incredibil de bine și ne-am simțit onorate că au vrut să facă parte din povestea noastră și să lucreze cu noi la acest proiect drag nouă. Cu prietenii noștri de la Dlux Professional colaborăm deja pe partea de extensii de gene și cursuri, fapt pentru care nu a fost foarte dificil să-i avem alături și de data aceasta. Ne-am bucurat să primim sprijin din partea celor de la Emsibeth România, Wella și Nashi Argan, care la fel sunt partenerii noștri constanți. În ambele saloane Glow Up se folosesc produsele lor profesionale. Suntem îndrăgostite de toate produsele lor, iar rezultatele noastre nu ar putea fi la fel de spectaculoase fără ei. Cei de la Growing Media ne-au creat cele mai frumoase amintiri și au realizat clipuri video spectaculoase, care vorbesc de la sine.

Alți GlowMates, care au fost alături de noi și cărora le mulțumim sunt: Floraria Queen, Decor de Basm, Cabina Foto Luna, 360 Advertising, Solar Watts, Ferma de la coadă, Meta Body, Katana Sushi, Forever Lash, Color Clean.

6.       Care este secretul din spatele unui salon de înfrumusețare care, pe lângă faptul că oferă servicii de înaltă calitate, leagă și prietenii frumoase?

Secretul tocmai ce l-ai menționat în întrebare. Exact așa am construit familia Glow Up. Începând de la vârste fragede, am crescut împreună, ne-am văzut evoluând și am pus întotdeauna experiența pe primul loc. Aici includem atât produsele și serviciile de calitate, dar și atmosfera, design-ul, întreaga energie pe care o poate transmite un anumit loc. Glow Up este acel spațiu în care știi că te vei simți întotdeauna frumoasă, răsfățată și importantă.

7.       La lansare, invitatele au avut parte și de o prezentare de modă. Vă rog să ne spuneți mai multe despre parteneriatul cu Florentina Giol.

Florentina este un designer român de succes, dar și o prietenă dragă a familiei Glow Up. A absolvit Universității de Arte București și și-a lansat propriul Brand în 2007, la Pret A Porter Paris.

Creațiile semnate Florentina Giol se regăsesc la Paris, Londra, Athena , Amsterdam și, nu în ultimul rând, în România. Ne simțim onorate că putem colabora cu ea la fiecare colecție pe care o scoate. Glow Up se ocupă de make-up-urile și hairstyling-urile din fiecare prezentare de modă semnată Florentina Giol. 

8.       Care sunt planurile de viitor, la ce să se aștepte clientele care trec pragul salonului Glow UP?

În viitorul apropiat, ne dorim să promovăm și să dezvoltăm cât mai mult serviciul de bronzare din salonul Glow Up Brăila. Pe termen lung, obiectivul nostru este de a duce conceptul de frumusețe la următorul nivel. Lucrăm în prezent la dezvoltarea serviciilor noastre, la perfecționarea echipei și la inițierea unor parteneriate de succes cu branduri de produse profesionale.

Clientele noastre vor fi întotdeauna primite cu aceeași căldură ca până acum, însă cu siguranță nu ne oprim aici. Fiecare nou proiect al nostru se va putea urmări pe conturile noastre de social media, la fel și diferitele concursuri, promoții și parteneriate.

Evenimentul a avut loc pe data de 26 august, la sediul salonului Glow Up, din strada Griviței, numărul 464, Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry