Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, a fugit din conferința de presă după ce a fost prins cu minciuna

Sergiu Cora şi Sabrina Preda, jurnalişti Antena 3, l-au prins cu garda jos pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în timpul unei conferinţe de presă şi l-au făcut, aşa cum spun chiar ei, să îşi arate “adevărata valoare şi pregătire”.

Am stat de vorbă cu cei doi, în încercarea de a afla cum li s-a părut, ca jurnalişti, să fie mai pregătiţi din punct de vedere al informaţiilor, decât ministrul Sănătăţii, dar şi cum au reacţionat la atacul voalat al lui Vlad Voiculescu la adresa “unei părţi a presei”, scrie DCNews.ro.

“E necesar ca toată lumea să respecte regulile şi ca toată lumea să facă eforturi. Iar aici mă gândesc şi la dumneavoastră, văd câteva microfoane de la televiziuni care contribuie la anumite… Spun cu subiect şi predicat că ar trebui să fim cu toţii responsabili. Sunt câteva televiziuni care promovează ideea că oamenii ar trebui să se trateze acasă singuri, că oxigenul le face rău”, a spus Vlad Voiculescu, afirmând ulterior că “nu o să cad într-o capcană”, când a fost întrebat despre ce televiziuni este vorba. 

Momentul zilei a fost însă când Vlad Voiculescu a afirmat că în ordinul vechi de ministru care stabilea protocolul de înmormântare al pacienţilor decedaţi din cauza COVID-19 nu este stipulat că decedatul nu va fi îmbrăcat, şi a spus că cei care au lăsat trupurile fără haine au comis o ilegalitate. Sergiu Cora i-a citit din ordinul vechi, arătându-i lui Vlad Voiculescu că, de fapt, acest lucru era specificat, moment în care ministrul, pus evident în încurcătură, s-a întors cu spatele şi a spus că va aprofunda problema.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry