Alexandru Popa dorește înființarea a 10 abatoare, în județul Brăila, din fonduri guvernamentale!

Mai multe abatoare pentru crescătorii de ovine și bovine din județul Brăila. Asta își propune să susțină și să realizeze Alexandru Popa, candidatul PNL Brăila, la Camera Deputaților. Acesta recunoaște că fermierii din Brăila nu au suficiente spații autorizate pentru sacrificarea animalelor pentru consum, având în vedere că sunt înregistrați în acest județ, aproximativ 1500 de crescători de ovine și bovine.

”În județul  Brăila sunt foarte mulți crescători de animale, de ovine și bovine și oamenii aceștia chiar nu au unde să-și sacrifice animalele, nu sunt abatoare suficiente. Cine îi ajută pe acești oameni? Vă spun eu, nimeni! Și e păcat! Pentru ca fermierii brăileni să nu-și mai poarte animalele pe drumuri în alte județe, la abatoare, eu îmi doresc să înființăm în județul Brăila, 10 abatoare. Acestea vor fi construite în zonele unde există un efectiv mai mare de animale , iar în felul acesta vom crea și locuri de muncă. Și se pot accesa fonduri guvernamentale pentru așa ceva. Guvernul PNL chiar sprijină fermierii, așa cum niciun alt guvern nu a mai făcut-o vreodată. Și eu sunt fermier și cunosc toate aceste neajunsuri de care m-am lovit în anii trecuți și îmi doresc să fiu eu vocea acestor fermieri în Parlamentul României și să-i sprijin”,

a spus Alexandru Popa, candidatul PNL Brăila, la Camera Deputaților.

În Brăila funcționează, la acest moment doar două abatoare pentru sacrificarea animalelor, respectiv unul în municipiu și unul în județ, unde se pot sacrifica și porcine.  

Guvernul PNL va demonstra cum pot fi utilizați cu maximă eficiență banii europeni, dar și fondurile guvernamentale, astfel încât aceste ajutoare să producă un folos fiecărui român, fie direct, fie indirect prin impactul economic.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry