Antoneta Ioniță îi trage la răspundere pe consilierii PNL: ”Unde sunt proiectele?… Votanții liberalilor mai știu cu cine să voteze?”

Președintele Partidului Forța Dreptei, Antoneta Ioniță, a vorbit în cadrul unei emisiuni la Reperul TV despre foștii colegi care sunt acum în echipa de conducere a Partidului Național Liberal. Ioniță spune că votanții PNL nu se regăsesc în această alianță guvernamentală, motiv pentru care vor taxa, în 2024, Partidul Național Liberal, la urne.

”Votanții liberalilor, mai știu cu cine să voteze? Îi mai reprezintă cineva, în acest moment? În Partidul Național Liberal este o echipă, a lui Alexandru Popa, care este formată dintr-un mic grup de prieteni, care echipă nu se gândește decât cum să fie de acord ca Alexandru Popa să rămână în continuare primul pe listă la Camera Deputaților, din partea Partidului Național Liberal și sunt foarte mulțumiți”, a spus președintele Partidului Forța Dreptei, Antoneta Ioniță, la Reperul TV.

Fost parlamentar PNL, Antoneta Ioniță spune că a făcut parte din comisia care a stabilit ordinea pe liste a viitorilor consilieri locali și județeni ai PNL, unde aleșii de astăzi au fost promovați în urma unor proiecte. Ioniță se întreabă ce s-a ales acum de acele proiecte și de ce consilierii PNL nu își mai reprezintă electoratul în cele două consilii.

”Am mai văzut vreun proiect cu care PNL să iasă în față și să ne propună ceva? Nu! Nu am văzut decât niște ieșiri ale dumnealor în ședințele de Consiliu Local. Apropo, au avut proiecte în Consiliul Local, când au fost aleși pe liste, eu chiar am făcut parte din acea comisie. Aveau proiecte! Unde sunt acele proiecte?”, a declarat președintele Partidului Forța Dreptei.

Antoneta Ioniță a vorbit și despre proiectul spitalului regional Brăila-Galați care ar putea prinde contur în forma actuală de guvernare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry