Bătăușa, care a candidat la Primăria Siliștea din partea PNL, a fost angajată consilier la Ministerul Energiei

În februarie 2018, Daniela Cadîr a fost cu greu imobilizată, încătușată și condusă la sediul IPJ, pentru audieri, după ce s-a năpustit asupra unei polițiste, în trafic, la un control rutier. La acea dată, incidentul a fost relatat în presa locală, deși IPJ Brăila nu l-a mediatizat.

”În timp ce mascații se ocupau de cei doi bărbați din BMW – șoferul și un pasager, polițistei i-a rămas sarcina să o convingă pe Daniela Cadîr, o brăileancă din satul Muchea – comuna Siliștea, care se afla pe bancheta din spate, să se supună controlului corporal. În nenumărate rânduri, când a fost rugată și de luptătorii SAS, femeia a refuzat.

La un moment dat, pasagera din BMW s-a năpustit asupra polițistei, trăgând-o de păr, de uniformă și reușind chiar să îi rupă geaca din dotare. Imobilizată cu greu, tânăra a fost încătușată și condusă la sediul IPJ, pentru audieri.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ultraj și au raportat superiorilor cazul, ca eveniment pe linie de cadre. Șefii au decis ca incidentul să nu fie mediatizat, conform unor surse din cadrul instituției”, scria debraila.ro, în februarie 2018.

Doi ani mai târziu, Daniela Cadîr era candidatul PNL la Primăria comunei Siliștea, alegeri la care a obținut 124 de voturi, fiind zdrobită de candidatul PSD, Ilie Efteme, cel care a și câștigat alegerile cu 85.3% din voturi(719 voturi).

Din aprilie 2022, Daniela Cadîr ocupă funcția de Consilier la Ministerul Energiei.

Conform declarației de avere, Cadîr are trei autoturisme și două terenuri: intravilan 5.196 mp și agricol 9.500 mp, plus o casă 250 mp, toate în localitatea Muchea.

Tot din declarația de avere aflăm că familia Cadîr a încasat venituri de 341.484 lei în ultimul an.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry