Boboc rămâne în funcția de subprefect! Popa: ”Adin are un viitor! În 2024 avem speranța că va fi următorul primar al orașului Ianca!”

Se anunță schimbări la nivelul subprefecților județului Brăila. În timp ce PSD încă mai caută în lista de profesioniști, PNL renunță la Nicolae Nițescu și îl păstrează în funcție pe Adin Boboc.

Tot liberalilor le revine și funcția de secretar general al Prefecturii, funcție pe care deputatul Popa Alexandru nu se grăbește să o ocupe. PNL Brăila caută un om profesionist, care să poată face față cerințelor unui astfel de post.

”Numirea secretarului prefecturii este o chestiune delicată și nu vreau să mi-o asum doar eu. Trebuie să căutăm un profesionist, un om care are habar de ceea ce se întâmplă la prefectură. Nu putem să punem un om acolo doar de dragul faptului că este membru de partid.

În urma consultărilor cu colegii mei am hotărât că Adin Boboc este cea mai bună variantă la acest moment. Adin are un viitor! În 2024 avem speranța că Adin va fi următorul primar al orașului Ianca”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Președintele PNL Brăila spune că va continua colaborarea cu Nicolae Nițescu, fost primar al comunei Mărașu: ”Dumnealui nu este îndepărtat cu nimic, este colegul nostru și îl vom ține aproape cât putem. Are toată deschiderea mea să lucrăm în continuare”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry