Canciu, pus la punct de Dragomir: ”Nu am observat să ia cu el, la târgurile de specialitate, antreprenori din Brăila, care să se promoveze pe banii ministerului! Pe nimeni! Probabil se ducea să se plimbe el!”

Revenirea liberalului Cătălin Canciu la conducerea Inspectoratului Școlar Județean nu a adus niciun beneficiu instituției, lucru taxat în conferința de presă de către primarul municipiului Brăila. Dragomir a atras atenția asupra faptului că în perioada în care Canciu era secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului niciun antreprenor din Brăila nu a beneficiat de vreun ajutor din partea reprezentantului lor.

Mai mult, la nici o lună de la preluarea mandatului, la conducerea ISJ, Canciu ar fi plecat într-o altă excursie, în Turcia.

”Domnul actual inspector școlar a plecat iar în delegație prin Izmir, prin Turcia. Pentru că, probabil, obișnuit cu acele deplasări din perioada în care era secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, se plimba foarte des.

Nu am observat ca în acea perioadă să fi făcut la Brăila nici măcar o întâlnire cu mediul de afaceri, deși el era reprezentantul brăilenilor în Ministerul Antreprenoriatului. Nu am observat, să ia cu el la târgurile de specialitate, din străinătate, nicio societate, niciun hotel, niciun reprezentant al unei zone de turism din Brăila, care să se promoveze pe banii ministerului, la târgurile de specialitate din străinătate. Pe nimeni! Probabil se ducea să se plimbe el!

Acum, cred că provocarea principală a domnului inspector Canciu este ca în acest mandat să depășească performanța din mandatul trecut, în patru luni – în patru țări(…)

Între timp, activitatea la inspectorat este condusă de adjuncți, dar dânsul își încasează salariul în continuare, la fel cum făcea și în perioada în care era secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Nu făcea nimic pentru Brăila dar salariul îl încasa”, a declarat primarul Marian Dragomir.

În ceea ce privește țintele șefului ISJ, în actualul mandat, edilul consideră că liberalul va încerca să-și depășească performanțele anterioare, patru țări în patru luni. Începutul este promițător!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry