Candidatul care vrea să-l ”bată” pe Dragomir: ”Mi-am depus candidatura cu gândul şi cu speranţa şi cu dorinţa şi voinţa…”

Una este să ai poate emoții în fața camerelor de filmat, chiar și în fața electoratului, deși nu ar trebui atunci când le ceri votul, și alta este să postezi astfel de declarații de pagina de Facebook, când te erijezi în principalul contracandidat al primarului în funcție.

Mi-am depus candidatura cu gândul şi cu speranţa şi cu dorinţa şi voinţa de a opri scăderea de atâţia ani şi mai ales din ultimii 12 ani din Brăila. Trebuie să începem să ne dezvoltăm din nou, se poate şi avem toată energia şi avem toate motivele să o facem. Mergem la luptă şi trebuie să câştigăm şi vom câştiga. Este dramatic ceea ce se întâmplă într-un judeţ şi un oraş cu un potenţial imens, cum este Brăila. Este tragic şi dramatic şi noi venim cu alternativa unei direcţii de viitor. Noi vom construi viitorul la Brăila!

spune Lucian Căprariu.

Cu speranța, dorința și voința, rămâne tot electoratul, condamnat de opoziția locală să aleagă în continuare oameni care măcar știu să lege două cuvinte.

Sursele noastre spun că Alianța ”DEZAMĂGIRE” a retras și listele de la CLM… Bine că am avut lansare cu lasere și lumini!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry