Candidatul PNL Stăncuța a trecut la Forța Dreptei! În 2020, Nicolaie Matei a obținut un scor electoral de 43,93%!

Organizația Județeană a Partidului Național Liberal a mai pierdut un candidat bun. De această dată este vorba de liberalul Nicolaie Matei, care în 2020 a fost votat în Stăncuța de 1044 de locuitori. Acesta a pierdut Primăria cu o diferență de doar 311 voturi, în fața social-democratului Nicu Turcu.

Nicolaie Matei s-a alăturat Partidului Forța Dreptei și va candida pentru funcția de primar la alegerile din 9 iunie 2024.

”Salutăm cu căldura decizia liberalului Nicolae Matei de a se alătura, împreună cu echipa sa, filialei brăilene a Partidului Forța Dreptei și de a candida pentru ocuparea postului de primar la Stăncuța.

În domnul Matei am descoperit dorința nemascată de a învinge hegemonia PSD și voința de a ajuta comunitatea din care face parte să se elibereze de baronii locali, care au dovedit interes numai pentru propria bunăstare, nicidecum pentru cea a celor ce i-au pus în fruntea comunității!

Avem convingerea că Nicolae Matei și Forța Dreptei vor oferi cetățenilor din Stâncuța, în patru ani, schimbările în bine ale comunității așteptate de către aceștia, de mai bine de treizeci de ani”, a transmis președinte Forța Dreptei – Brăila, Antoneta Ioniță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry