Cel mai tânăr președinte PNL îl susține pe Ludovic Orban! Brăila este alături de președintele Camerei Deputaților!

Ludovic Orban se bucură de susținerea a peste jumătate din organizațiile din țară. Printre acestea se numără și Brăila, cu cel mai tânăr președinte ales – deputatul Alexandru Popa.

”În calitate de președinte nou ales al filialei PNL Braila, am decis să-l susținem pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Împreună, în echipă cu Ludovic Orban, actualul și viitorul președinte al Partidului National Liberal, mergem la victorie pentru Brăila și pentru România!”,

a declarat deputatul Alexandru Popa, după alegerile de la Brăila.

Alexandru Popa are 30 de ani și a parcurs toate treptele în ceea ce priveşte pregătirea profesională, respectiv studii universitare, postuniversitare şi, acum, cele de doctorat. Şi-a pornit afacerile pe cont propriu în urmă cu 7 ani, iar în prezent conduce un grup de firme cu profil agricol cu 32 de angajaţi şi o cooperativă de achiziţii cereale, prima de acest gen din Brăila, pe care tot el a şi înfiinţat-o.

A reuşit să atragă în judeţul Brăila fonduri europene în valoare de 12 milioane de euro, 9 dintre proiecte fiind deja finalizate, iar 5 în curs de implementare. Nu a făcut niciodată afaceri cu statul şi crede că principalul avantaj al Brăilei îl reprezintă agricultura, potenţial care, dacă este valorificat corect, poate duce la o dezvoltare accelerată a judeţului.

”Sunt convins că, la fel ca mine, sunt politicieni în Partidul Național Liberal care au crescut, s-au format și au obținut rezultate, cu susținerea domnului președinte Ludovic Orban. Acești oameni, care au învățat ce este verticalitatea, care au învățat să-și țină promisiunile și nu s-au îndoit niciodată de valorile liberale, îl vor susține în continuare pe singurul președinte al Partidului Național Liberal, pe domnul Ludovic Orban”,

a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Liberalii urmează să-și aleagă o nouă conducere centrală, în congres ordinar pe data de 25 septembrie, la București. Președintele Ludovic Orban pare să fi atras simpatia și susținerea noii generații de liberali, pe care chiar el i-a format.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry