Cîțu calcă pe urmele lui Dragnea! Remanierea lui Nazare ”nu are legătură cu rezultatele, ci cu echipa”! Tudose: ”Criminalul se întoarce la locul faptei!”

Primul ministru Florin Cîțu pare că este capabil de orice pentru a-și asigura câștigarea alegerilor din toamnă. Premierul demonstrează că nu a învățat nimic din guvernările trecute, ale adversarilor politici, și vrea să-i calce pe urme lui Liviu Dragnea sabotându-și colegii din executiv.

Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor, este ultima victimă a lui Florin Cîțu.

”Astăzi, înainte de ședința de Guvern, mi-a confirmat că va trimite propunerea de remaniere. Am menționat că remanierea nu se impune dacă analizăm rezultatele; a replicat că această decizie nu are legătură cu rezultatele, ci cu “echipa”. Posibil s-a referit la faptul că nu m-am alăturat echipei care să îl susțină în campania pentru poziția de președinte al PNL. Am considerat că o atitudine neutră, prin prisma poziției de ministru de Finanțe, este cea mai înțeleaptă în raport cu interesele românilor, cu țintele asumate de România și cu imaginea PNL”, a declarat Alexandru Nazare.

Mihai Tudose: ” De ce a fost demis ministrul Nazare? Nu a vrut să facă plăți prin teritoriu acolo unde avea interes electoral candidatu’ Cîțu?”

Fostul prim ministru, europarlamentarul Mihai Tudose a criticat dur decizia lui Cîțu de a demite unul dintre ”puținii meseriași decenți din actualul guvern”, dar și decizia ca actualul premier să preia interimatul la Finanțe.

Cu alte cuvinte, Cîțu ne spune că nu mai există alți specialiști, profesioniști, în coaliția de guvernare, iar el se va sacrifica asigurând interimatul și la acest minister.

Vestea cea mai proastă pentru români, azi, nu e atât revocarea unuia dintre extrem de puținii meseriași decenți din actualul guvern, ci preluarea interimatului la Finanțe de către Florin Cîțu. Criminalul se întoarce la locul faptei!

Specialistul nr. 1 în speculații financiare la adresa propriei monede și în îndatorarea țării fără limite e gata să-și ducă misiunea sinistră până la capăt.

Din păcate, războaiele civile din PNL și din URSPlus, precum și cel dintre PNL și USRPlus vor face tot mai multe victime, în toate direcțiile.

În timpul ăsta: PNRR amânat la Sfântul așteaptă, vaccinare eșuată, deficitul de cont curent ajuns al doilea cel mai mare din UE, valul 4 la orizont…

De ce a fost demis ministrul Nazare? Nu a vrut să facă plăți prin teritoriu acolo unde avea interes electoral candidatu’ Cîțu? Nu a fost de acord cu poziția lui Cîțu care se face că plouă când vine vorba de impozitarea marilor multinaționale Fiindcă nu promovează Nazare “minunile” din bălăceala numită PNRR? Nu are Nazare tricou și față de pernă cu moaca lu’ Cîțu?

Cui îi pasă de astea la guvernare? Ei dansează cu cuțitele boante scoase la luptă pentru ciolan, iar România se duce din ,,wooow” în ,,fleoșc”…”, a atras atenția vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry