Dănuț Lungu, mesaj dur către guvernanți: ”Unde sunt promisiunile făcute de către noi, de către PNL”

Consilierul județean Dănuț Lungu a avut un răspuns dur la postarea europarlamentarului Rareș Bogdan, pe Facebook.

”Avem o singura șansa, doar UNA, sa Guvernam bine și performant ROmania. Nu reușim, ne vom prăbuși. Vom reuși, vom fi iertati pentru toate întârzierile și greselile primelor luni de guvernare. Sa ne trezim și sa facem performanța. E UNICA șansa”, a scris fostul jurnalist.

În ciuda faptului că liberalii sunt la guvernare de la finalul anului 2019, Rareș Bogdan vorbește de primele luni ale Guvernului Cîțu, fără să ia în considerare fosta guvernare, liberală, condusă de Ludovic Orban. După un an și jumătate, liberalul le cere colegilor să se trezească și să facă performanță.

Dănuț Lungu a avut un mesaj dur, adresat lui Rareș Bogdan, dar care l-a vizat inclusiv pe premierul Florin Cîțu.

”Domnule Rareș, ne opresc oamenii pe stradă și ne întreabă unde sunt promisiunile făcute de către noi, de către PNL. Domnul Prim Ministru se laudă cu creșterea economică, dar această creștere nu se simte în bunăstarea cetățeanului. Ba chiar, viața de zi cu zi s-a înrăutățit!”, i-a transmis Dănuț Lungu europarlamentarului.

În final, este lăudabil faptul că, după 7 luni, nici măcar Rareș Bogdan nu consideră că premierul a făcut vreo performanță și îl îndeamnă pe acesta, și întreg cabinetul, să se trezească.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry