Deputatul Mircea Florin, despre politicienii care își fac poze cu podul: ”Bine că e pod, că dacă era tunel, cu ce se mai pozau?”

Podul de la Brăila a devenit o atracție pentru VIP-urile din politica vremurilor noastre. Cei mai interesați în a-și îmbogăți conturile de Instagram cu selfie-uri la pod par să fie chiar politicienii aflați în coaliția de guvernare.

Deputatul Mircea Florin le-a atras atenția că ar fi mai indicat să se fotografieze cu realizările lor, decât să-și asume munca altora.

”Am observat un nou trend în perioada aceasta, toată lumea vine/revine la Brăila pentru a se poza cu podul.

Bine că e pod, că dacă era tunel, cu ce se mai pozau?

“Politicieni” care până anul trecut habar n-aveau de politică, să nu mai vorbim de administrație, precum și pierzătorii alegerilor care și-au însușit frâiele și au început să tragă sforile, cu toții se pozează cu podul, de parcă e construit efectiv de ei.

Măi fraților, nu mai bine ați avea și voi o inițiativă?! O idee de a construi ceva, de a vopsi un gard, a vărui un pom, ceva, orice care să facă bine țării, mai mult decât să share-uim poze cu munca altora și sa ne-o însușim, numa’ zic si eu…”, a declarat deputatul PSD Mircea Florin.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry