Deputatul Popa, despre partea plină a paharului: ”Moțiunea domnului Orban a fost votată cu 52 de voturi pentru”. Cîțu a primit doar 26!

Nu mai există nicio siguranță asupra faptului că PNL Brăila va vota moțiunea actualului președinte, Ludovic Orban. Președintele partidului, Alexandru Popa, spune că el nu și-a schimbat opțiunea, va merge mai departe alături de Orban la congres, însă nu poate să vorbească în numele fiecărui delegat pe care îl trimite organizația din Brăila.

Dacă în urmă cu două săptămâni liberalii brăileni erau vocali împotriva premierului, în special în mediul online, astăzi, 26 dintre aceștia au votat moțiunea propusă de Florin Cîțu.

Premierul nu s-a deplasat la Brăila pentru a susține moțiunea, însă a trimis în numele lui ”echipa câștigătoare”. Printre aceștia se numără președintele Consiliului Județean Ilfov – Hubert Thuma și președintele PNL Călărași – Ciprian Pandea.

”Este un rezultat bun. Le mulțumesc delegaților care ne-au acordat votul. Votul este secret, fiecare și-l exprimă cum dorește”,

a declarat președintele Consiliului Județean Ilfov – Hubert Thuma.

Întrebat de situația actuală, în care se află PNL Brăila, și de faptul că nu îi mai poate garanta lui Ludovic Orban o susținere de 100%, deputatul Alexandru Popa a declarat:

”Eu niciodată, de când am intrat în politică, nu am jucat la două capete. Opțiunea mea este clară, iar noi, în interiorul partidului, nu punem presiune pentru că suntem Partidul Național Liberal. Eu nu mă schimb, cuvântul meu mi-l țin până la sfârșit... Voi vedeți doar partea goală a paharului. Daca ne uităm la partea plină a paharului, în urmă cu două săptămâni a fost votată moțiunea domnului președinte Ludovic Orban cu 52 de voturi pentru și 2 împotrivă”.

Întrebat care sunt șansele ca Brăila să sufere repercusiuni, dacă Florin Cîțu va câștiga congresul și va rămâne în funcția de premier, deputatul Alexandru Popa a garantat, cu mandatul său de deputat, că acest lucru nu se va întâmpla.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry