Deputatul Popa: ”Drumurile județene au fost ieri patinoare! De la Cireșu la Însurăței am făcut o oră și 30 de minute!”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, s-a declarat dezamăgit de felul în care este gestionată deszăpezire pe drumurile județene. Popa spune că a petrecut toată ziua în județ și nu a văzut nici măcar o autospecială care să împrăștie sare sau nisip.

Mai mult, deputatul a atras atenția asupra faptului că peste noapte și la primele ore ale dimineții carosabilul se transformă într-un adevărat patinoar, dacă situația nu este gestionată cu seriozitate de către autorități.

”Ca de obicei, iarna a luat pe nepregătite autoritățile brăilene, dovadă că drumurile județene au fost ieri patinoare.

Nu știu ce urări a primit președintele Consiliului Județean Brăila de Crăciun, dar ce am auzit de la unii dintre cei care m-au sunat ca să se plângă de halul în care erau drumurile ieri dimineață în diverse zone ale județului nu erau urări de bine.

Și m-am convins personal de starea drumurilor din județ, pentru că de la Cireșu la Însurăței am făcut o oră și 30 de minute ieri dimineață. Aseară, când m-am întors acasă, s-a putut circula mai bine, pentru că temperatura urcase peste 0 grade și nu mai era polei. Ieri, toată ziua, cât am circulat prin județ, nu am văzut nicio mașină care să împrăștie sare sau nisip.

Îl rog pe domnul președinte să coboare de la înălțimea la care se află (adică de la etajul I al Palatului Administrativ) și să mai umble și prin județ, ca să vadă cum circulă brăilenii.

Probabil că dumnealui locuind în municipiu, nu este foarte interesat de starea drumurilor din județ.

Nu știu de ce e așa de greu de înțeles că iarna ninge și e polei, motiv pentru care e nevoie să se intervină asupra drumurilor. Și în fiecare an, cel puțin din punct de vedere calendaristic, iarna începe în decembrie, deci teoretic, la finele lunii decembrie ar trebui să fim pregătiți pentru astfel de intervenții.

Teoria ca teoria, dar practica ne omoară. Și din păcate, când e vorba de starea drumurilor, e vorba și despre riscul unor accidente rutiere care pot avea urmări foarte grave”, a transmis președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry