Deputatul Popa îl amenință pe președintele CJ: ”O să vedem în următorii 3 ani cine-i mic și cine-i mare! Se simte jignit dacă îi spun că n-a făcut nimic ca președinte!”

Continuă seria atacurilor între deputatul PNL Alexandru Popa și președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac. Deputatul spune că președintele nu are ce să-i reproșeze profesional, așa că se leagă de evenimente care s-au petrecut în urmă cu câțiva ani. Liberalul îl acuză pe Chiriac că ”nu a făcut nimic” ca președinte al Consiliului Județean.

”Eu zic una și președintele Consiliului Județean Brăila îmi răspunde cu totul altceva.

Eu vorbesc despre ceea ce face sau mai bine zis, ce nu face domnul Chiriac la Consiliul Județean, iar dânsul îmi răspunde vorbind despre petrecerile cu lăutari la care participam cu vreo 7 ani în urmă. Da, am fost la petreceri cu lăutari si dacă vreau, mă voi mai duce. Îmi place muzica lăutărească, o ascult cu plăcere la petreceri – ăsta sunt eu, nu încerc să par ceea ce nu sunt. Pe mine mă interesează să vorbim despre ce am realizat fiecare din punct de vedere profesional și în funcțiile în care am fost aleși, iar domnul Chiriac se simte jignit dacă îi spun că n-a făcut nimic ca președinte al Consiliului Județean”, spune deputatul liberal.

Alexandru Popa spune că tot ceea ce a realizat până acum a fost din propria muncă și nu a intrat în politică pentru a obține avantaje personale. Liberalul l-a atacat pe președintele Consiliului Județean susținând că tot ceea ce a realizat acesta se datorează PSD-ului.

”Eu am de câțiva ani o firmă, am creat zeci de locuri de muncă și am atras singur fonduri europene mai multe decât a atras întreg Consiliul Județean. Am intrat în politică dorind sa fac ceva pentru județul Brăila și pentru brăileni, nu de a obține avantaje personale. Când am intrat în politică aveam deja realizările mele în mediul privat, aveam deja o afacere în agricultură și câteva zeci de angajați. Din câte știu eu, domnul președinte „Nește” a început cu o slujbă obținută pe filiera PSD la o firmă privată, a continuat cu funcția de secretar de stat obținută tot pe filiera PSD și apoi cu funcția de președinte al Consiliului Județean obținută ca și candidat PSD, nu ca independent. Și după cum am mai spus, până acum domnul președinte „Nește” nu a fost capabil să fie președinte decât cu numele, în declarații publice, fiindcă atribuțiile cele mai importante i le-a delegat domnului vicepreședinte Epureanu”, a transmis Popa.

Interesant, în comunicatul deputatului Popa, este că se folosește de câteva argumente făcute de un fost consilier județean, care s-a încăierat cu liberalul Ovidiu Nechita, chiar în sediul PNL. La acea dată, consilierul îi aruncase cuvinte grele inclusiv deputatului, dar până la urmă oricine se înfrățește cu dracu’ doar ca să treacă puntea.

”Dacă domnul Chiriac dorește să avem o discuție publică despre chestiuni legate de Brăila și de așa-zisa dezvoltare a județului, sunt dispus oricând să facem acest lucru, ca să vedem care dintre noi este mai coerent în ceea ce spune. Înainte de acea discuție, l-aș ruga să țină minte că nu se spune „nește”, se spune „niște”. I-a mai explicat asta cineva în urmă cu câțiva ani, dar încă nu a reținut. Și fiindcă domnul Chiriac îmi dă mie lecții despre comunicare și pare să creadă că dânsul se pricepe la asta mult mai bine decât mine, n-ar fi rău să mai asculte din când în când declarațiile sale care sunt publicate în presă. Poate așa își va da seama că dincolo de mica sa problemă cu „nește”, dânsul nu este chiar un exemplu de coerență în exprimare și uneori nu-i reușește nici acordul subiectului cu predicatul.

Domnule președinte Chiriac, înțeleg că erați obișnuit să nu fiți deranjat prea mult dinspre PNL Brăila, dar acum lucrurile s-au schimbat. Vă anunț că PNL Brăila va face opoziție pe bune PSD. Și o să vedem în următorii 3 ani cine-i mic și cine-i mare”, spune deputatul Alexandru Popa.

Deputatul a atras atenția că opoziția, la Brăila, va fi cu totul diferită față de ceea ce am văzut în ultimii ani.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry