Deputatul Popa: ”Le înțeleg supărarea lor, pentru că sunt trei deputați și un senator, și dacă le adunăm toți anii de mandat tot nu ajungem la sumele care sunt implementate astăzi”

Deputatul PNL Alexandru Popa a reacționat la criticile aduse de opoziție, cu privire la accesarea fondurilor europene și la programele prin care Guvernul încearcă să ajute agricultura românească.

Popa spune că la momentul actual sunt mai multe proiecte cu finanțare europeană decât erau în timpul guvernărilor PSD.

Când vine vorba de fonduri europene, Guvernele PNL au semnat și implementat cele mai multe proiecte. Domnii de la PSD ar trebui să lase populismul și să se uite concret pe ceea ce PNL implementează astăzi. De la drumurile expres, la podul peste Dunăre, programe pentru relansarea agriculturii și care vin concret în ajutorul fermierilor. Eu pot să le înțeleg supărarea lor, pentru că sunt trei deputați și un senator, și dacă le adunăm toți anii de mandat tot nu ajungem la sumele care sunt implementate astăzi, din fonduri europene.

Eu am convingerea că brăilenii sunt conștienți de avantajele oferite de coaliția de guvernare și asta se vede și în sondaje. Nu trebuie neglijat faptul că PNL se află, la momentul actual, în preferințele electoratului, în ciuda campaniei negative pe care o încearcă opoziția”, a declarat deputatul PNL, Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry