Deputatul Popa: ”Le mulțumesc primarilor mei că au fost harnici și au depus toți cel puțin câte un proiect pe Anghel Saligny!”

Președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, a vorbit în cadrul ultimei conferințe de presă despre Programul National de Investiții Anghel Saligny. Acesta susține că programul nu este o continuare a PNDL-urilor, iar Partidul Social Democrat nu are niciun merit asupra inițiativei, care a venit din partea lui Ludovic Orban, președinte al PNL la acea dată.

”Programul Anghel Saligny este, de la început până la sfârșit, un program gândit și implementat astăzi de Partidul Național Liberal. Sunt 50 de proiecte depuse în județul Brăila. Mă bucur că și administrația PSD se bucură de ele. Avem și un primar USR care am văzut că a luat cea mai mare sumă. Este o mândrie, un tânăr care va dezvolta comuna. Bani sunt pentru toată lumea, dar proiectul este inițiat de Partidul Național Liberal. Nu a avut nicio treabă Partidul Social Democrat, la momentul la care a fost inițiat, cred că sunteți de acord cu mine.

Eu le mulțumesc primarilor mei că au fost harnici și au depus toți cel puțin câte un proiect, în limita banilor, au primit fiecare. Nu au fost departajări, cum au fost în trecut la PNDL I și PNDL II, după culoarea politică, toată lumea a primit la fel”, spune președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Prin Programul National de Investiții Anghel Saligny, în județul Brăila, se vor finanța 50 de proiecte cu o valoare de 615.157.723,10 lei.
Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny dezvoltat de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localităţi ( cum ar fi rețelele de apă, reţele de canalizare şi de gaze) şi reabilitează drumuri şi poduri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry