Deputatul Popa s-a făcut mielușel, în fața PSD: ”Trebuie să uităm de culoarea politică, să ne dăm mâna cu toții și să reușim să facem lucruri concrete”

  • Întâlnirea organizată de Asociația Comunelor din România – Filiala Brăila l-a prins cu garda jos pe luptătorul dreptei brăilene

Pus în fața primarilor și parlamentarilor PSD, deputatul liberal Alexandru Popa a avut un discurs total schimbat față de cel transmis prin comunicatele de presă, scrise cel mai probabil de alții.

Popa, care până ieri era în luptă înverșunată cu PSD-ul, acum vrea să dea mâna cu cei pe care îi numea ”comuniști”, și pe care îi acuza că au distrus orașul și județul.

”În primării sunt foarte multe probleme care „trebuiesc„ rezolvate, rugămintea mea este să ne ajutați prin experiența pe care o aveți dumneavoastră pentru a corecta lucrurile care pot fi corectate de noi, parlamentarii. Din punctul meu de vedere trebuie să uităm de culoarea politică, să ne dăm mâna cu toții și să reușim să facem lucruri concrete pentru municipiul cât și pentru județul Brăila. Din punctul meu de vedere aveți tot sprijinul și toată deschiderea. Am rugămintea să-mi acordați încrederea și experiența dumneavoastră”, a declarat deputatul Popa, în cadrul ședinței ACOR.

Până se lămurește deputatul Popa dacă PSD este bun sau rău, primarii liberali, cei care de altfel au ridicat cele mai multe probleme, în cadrul ședinței, par să nu aibă încredere în forțele președintelui lor, în a le reprezenta interesele la nivel central. Spre exemplu, Ionel Meiroșu, primarul comunei Surdila-Greci(PNL) spune că nu înțelege cum parlamentarii brăileni ”lasă să le scape” majorarea salariilor din administrațiile locale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry