Dobre l-a pus la punct pe Dobrescu: ”Când ai și pensie specială, și salariu la stat, dar comentezi de salariile altora, cum e cazul lui Dobrescu, se numește simplu: TUPEU!!! Tupeu cât casa!”

  • Cu un venit la care mulți brăileni nici nu visează, pensionarul Dobrescu, uns secretar de stat la Ministerul Muncii, vorbește despre oamenii care muncesc din greu ca, la final, să obțină nici jumătate din pensia lui.

Dobrescu încasează peste 17 mii de lei pe lună și are o problemă cu angajații care intră în canalizări, în puțuri, și fac lucrări importante pentru ca brăilenii să beneficieze apă și canalizare. Liberalul Dobrescu consideră că acești oameni nu merită un salariu decent, motiv pentru care a refulat într-un comunicat de presă vorbind inclusiv despre faptul că angajații beneficiază de tichete de masă.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Dobre, l-a acuzat pe Dobrescu de ipocrizie și l-a îndemnat să lase în pace angajații care muncesc cu greu pentru un salariu, care nu se ridică nici la jumătate din veniturile pe care le încasează pensionarul liberal.

”Liberalul Florin Sergiu Dobrescu încasează lunar peste 17.000 de lei, ca pensionar MAI și secretar de stat la Ministerul Muncii, numit de șeful său politic, deputatul Alexandru Popa de la Cireșu.

Când ai și pensie specială, și salariu la stat, dar comentezi de salariile altora, cum e cazul lui Dobrescu, se numește simplu: TUPEU!!! Tupeu cât casa!

Domnul secretar de stat în Ministerul Muncii, extenuat până peste cap de efortul uriaș depus la locul de muncă, unde doar taie frunză la câini, vorbește despre luxul de la CUP Dunărea și despre salarii mari. El ia vreo 9.000 de lei și stă degeaba, semnează concedii!

Înțeleg că politica e politică și ordinul e ordin, mai ales când te răsplătește Alexandru Popa cu o funcție de secretar de stat pentru serviciile prestate ca șef al Poliției Făurei, dar domnul Dobrescu e imaginea nesimțirii și ipocriziei în politică.

Secretarul de stat special este foarte tăcut, apare în spațiul public doar când i se pune în față un comunicat de presă, în rest laudă PSD și miniștrii PSD pe la emisiuni. Nu e ipocrizie, nu?

Pensionarul special Dobrescu, secretar de stat plimbat cu lesa de deputatul de la Cireșu, spunea că “e mult mai bine cu PSD la guvernare” și că își dorește ca PNL să rămână alături de PSD și după 2024. Acum, secretarul de stat special e în perioada de executant și, având în mână cuponul de pensie și fluturașul de salariu, vorbește de veniturile altora”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Dobre.

Dobrescu încă nu a răspuns public pentru acuzațiile conform cărora ar fi fost promovat în contul unor ”datorii” pe care deputatul Popa le-a înregistrat în tinerețe. Nici Popa nu a răspuns, pentru că nu a fost întrebat de jurnaliștii aleși să vină la conferința de presă. Ăia care nu îi deranjează niciodată, cu nimic.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry