Dobrescu a cerut mai multă atenție la achiziționarea de aparatură medicală

În ultima conferință de presă susținută de Partidul Național Liberal, la Brăila, fostul prefect Florin Dobrescu a vorbit despre sumele alocate în acest an de Consiliul Județean pentru achiziționarea de aparatură medicală.

Dobrescu spune că au mai existat cazuri în care aparatura medicală a rămas nefolosită, a ieșit din garanție și urma să fie casată.

”Pentru anul acesta au fost alocate 12.544.000 lei lei pentru dotări cu aparatură medicală pe secții, reabilitare și modernizarea stației de alimentare cu energie electrică, dar să nu uităm că aparatură medicală a mai fost achiziționată și în anii anteriori și după cum bine știți a fost depozitată prin diverse magazii, nefiind folosită. Să nu uităm de acel aparat achiziționat în 2001 cu suma de 100.000 dolari, despre care în 2018 se vorbea că trebuie să fie casat, fără să fi folosit măcar o zi.

Nu spune nimeni că activitatea Spitalului Județean Brăila nu este importantă, din contră, este foarte important pentru toți cetățenii din județul Brăila, este bine să fie dotat cu aparatură medicală, dar în așa fel, încât să beneficieze de această aparatură toți brăilenii”, este de părere liberalul Florin Dobrescu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry