După prefect, nici șeful USR Brăila nu înțelege cum se completează declarația de avere! Stancu – muritor de foame, conform declarației de pe AAAS!

Cătălin Stancu, președintele USR Brăila și șeful Autorității pentru Administrarea Activelor Statului(!!!), a încărcat pe site-ul instituției pe care o conduce două declarații, una de avere și alta de interese, ambele completate la mișto!

Stancu zice în declarația de avere că deține un teren în suprafață de 896 mp în localitatea Chiscani din județul Brăila… și cam atât. Președintele USR Brăila nu a completat nimic altceva în declarația de avere pe care a încărcat-o, pe site-ul Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, fără să o semneze!

Nimic despre firma “Real Consulting”, la care președintele USR Brăila era administrator, și care a fost sancționată de Poliția Locală pentru mizeria care se afla depozitată pe terenul cunoscut de brăileni drept ”fosta piață de ruși”, de pe strada Danubiului. Presa locală a relatat la acea dată faptul că amenda a fost plătită chiar de Nicușor Ciocan, actualul prefect, în prima lui zi la conducerea instituției.

Stancu zice că nu are datorii, nu are depozite și nici venituri! Ce bine că l-au numit președinte la Activele Statului, altfel ne era milă de el.

În declarația de interese, Cătălin Stancu spune că este președinte al USR Brăila și membru al Biroului Național al USR. Atât! Nici această declarație nu a fost semnată de către președintele AAAS.

Așteptăm în continuare ca Agenția Națională de Integritate să se sesizeze în cazul președintelui Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, dar și a prefectului județului Brăila – Nicușor Ciocan.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry