EDITORIAL: Se spune că dacă vrei să cunoşti un om, învesteşte-l cu o mare putere!

”Realitatea în care trăim astăzi ne oferă nenumărate exemple despre ce se întâmplă cu mulţi dintre cei care dobândesc funcţii şi putere, în general nu pe baza unor merite excepţionale, ci ca urmare a unor împrejurări de care profită din plin. Am omis intenționat să ”atac” funcții și oameni, ce nu au dus la bun sfârșit promisiunile făcute, am omis nume intenționat, deoarece consider că pentru a evolua, nu este nevoie de circ. Deși, mulți ați confundat modul meu de abordare, cu circul, atunci când m-am simțit mințit (de exemplu refuzul diplomei de Cetățean de Onoare) eu nu am renunțat și, cu riscul de a fi considerat nebun, coleric și cum m-ați mai etichetat atunci, am refuzat să joc o piesă în care eram aplaudat pentru simplul fapt că exist!

Vicepreședinte și o scurtă perioadă președinte, având atribuții restrânse, la Consiliul Județean Brăila am văzut în funcții, persoane care, brusc par a pierde contactul cu realitatea, îşi supraestimează competenţele şi capacităţile, devin intoleranţi şi dispreţuitori faţă de ceilalţi, nu ezită să facă abuz de putere, ignorând, cu bună ştiinţă, regulile, legile, bunul simţ, fără a fi interesaţi de “costuri” şi consecinţe.

Așa am luat decizia de a candida independent! DA, am ales să plec din PNL, după ce am constatat că, partidul pentru care am luptat ani buni, a optat pentru o direcție greșită și total opusă convingerilor mele. Trădător numit de unii, curajos numit de alții, dar în realitate sincer și nimic altceva, încerc să îmi continui drumul printre susțineri, injurii și cu aceeași speranță de bine, pentru județul Brăila.

Succesul, dacă va fi de partea mea, NU mă va face “să-mi pierd uzul raţiunii”, să mă consider invincibil, infailibil, invulnerabil, iar situaţia să se deterioreaze. Îmi doresc mult să arat că evoluția este posibilă, nu ușoară ci POSIBILA! Îmi doresc să arat că puterea nu înseamnă subminarea autorității instituţiilor autonome, pentru a exercita un control mai direct şi mai extins. O astfel de atitudine distorsionată si arogantă, conduce la demoralizarea celor din jur, adesea generând şi stări conflictuale între cei apropiaţi.

Alege NECHITA OVIDIU! UN OM, PENTRU OAMENI! EI CU EI,EU CU VOI!

Candidat independent :

1. Președintele Consiliului Județean Brăila

(poziția 12 pe buletinul de vot)

2. Consilier în cadrul Consiliului Județean Brăila

(poziția 14 pe buletinul de vot)”

– editorial semnat de Ovidiu Nechita, candidat independent la funcțiile de consilier și președinte al Consiliului Județean Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry