Florin Cîrligea și-a dat demisia din funcția de consilier județean și a părăsit Partidul Național Liberal!

În cadrul ședinței Consiliului Județean Brăila, care a avut loc marți, 26 septembrie, liberalul Florin Cîrligea și-a anunțat în plen decizia de a demisiona din funcția de consilier județean, urmând să renunțe și la funcția politică, în aceeași zi.

Tensiunea creată de deputatul de la Cireșu, în grupul consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal, s-a simțit încă de la începutul acestui mandat, când s-au format cele două tabere. Astfel, liberalii lui Popa au ales să ducă un război politic prin funcțiile pe care le ocupă, în detrimentul celor care au ales, la un moment dat, Partidul Național Liberal, iar restul liberalilor au încercat pe cât posibil să-și onoreze funcțiile, pentru care au fost aleși, și să voteze în numele brăilenilor, care le-au acordat încrederea.

Cîrligea spune că a luat această decizie după o perioadă lungă de reflecție și că aceasta este o alegere personală, refuzând să dea mai multe detalii.

Această demisie nu înseamnă că omul de afaceri se va retrage din viața politică, fostul consilier liberal fiind curtat de numeroase formațiuni politice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry