Ionel Gheorghe își pierde fotoliul de primar la Însurăței! Prefectul urmează să semneze ordinul prin care se va constata încetarea mandatului!

Agenţia Naţională de Integritate susţine că primarul Gheorghe Ionel s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie — 03 octombrie 2012, întrucât a deţinut, simultan funcţia de primar, şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Grupului Şcolar Industrial Însurăţei (în prezent, Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Însurăţei), încălcând, astfel, dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

La data publicării anunțului de către ANI, primarul Ionel Gheorghe a declarat: ”Eu nu consider că am făcut o mare greşeală că am încercat să ajut şcoala. Dar, mă rog, alţii gândesc altfel. Mă voi judeca, să văd dacă îmi găsesc dreptatea”.

Chiar dacă nu a avut niciun beneficiu de pe urma acestui conflict de interese, primarul va rămâne fără mandat.

Surse oficiale spun că Prefectura Brăila a intrat deja în posesia documentului de la ANI prin care se aduce la cunoștință faptul că Ionel Gheorghe nu mai poate ocupa funcția de primar.

După ce va primi toată documentația de la Primăria Însurăței, prefectul Iulian Timofei va semna ordinul prin care se va constata încetarea mandatului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry