Liberalii au ajuns să spună că sunt de la USR! Primarul Dragomir: ”Vă este rușine să vă asociați cu șeful dvs. de partid?”

După încă un circ în Consiliul Local Municipal, în jurul gardului de la Stadionul Progresul, primarul l-a întrebat pe consilierul Alexandru Drogeanu daca este membru al Partidului Național Liberal. Consilierul a răspuns că este de la USR.

”Se vede, dar de mult se vede! Vă este rușine să vă asociați cu șeful dumneavoastră de partid? Din acest motiv nu recunoașteți că sunteți de la PNL? Activitățile șefului dumneavoastră de partid vă fac mândru?”,

l-a întrebat primarul Marian Dragomir pe consilierul liberal Alexandru Drogeanu.

După o serie de discuții, liberalii, vizibil deranjați de faptul că sunt puși în situația de a-și asuma trecutul controversat al șefului lui de partid(n.r. președintele PNL Brăila, Alexandru Popa), au amenințat că vor părăsi sala, dacă vor fi în continuare asociați cu imaginea deputatului de la Cireșu.


Cum a ajuns deputatul de la Cireșu șef peste liberalii din tot județul, în condițiile în care consilierii PNL nu îl agreează?

Surse din PNL spun că deputatul Alexandru Popa și-ar fi negociat atât prima poziție la Camera Deputaților cât și președinția partidului pe sume colosale. Nimic diferit față de ce au făcut și alți liberali, unii ”parașutați” pe la Brăila.

Ce i-a făcut însă pe liberali să se dezică de președintele lor ”ales” este trecutul controversat al acestui ”băiat de bani gata”, care a ajuns să conducă, cu o gașcă de prieteni, opoziția la Brăila.

După ce a ținut prima pagina a ziarelor fiind antrenat în diferite conflicte pe la discotecile din județ, Alexandru Popa a devenit cunoscut în campania alegerilor parlamentare pentru petrecerile filmate la care participa alături de lăutari.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry