Liberalii brăileni și minciunile electorale! De proiectele cu care au candidat în 2020 s-a ales praful!

Șef pe tot județul al liberalilor brăileni, deputatul de la Cireșu, a învățat cuvinte mari în ultimii trei ani. Acesta amenință că va veni în fața electoratului cu un ”master plan” de dezvoltare a municipiului și județului.

”Eu voi veni alături de colegii mei, din luna februarie, cu un master plan clar de dezvoltare a județului Brăila și a municipiului Brăila. Vom face o echipă de 20 de oameni, profesioniști, cu care vom avea curaj să ieșim în față la alegerile locale”, a spus, în fața simpatizanților săi, deputatul de la Cireșu.

Liberalul uită(n.r. intenționat) să spună electoratului ce s-a întâmplat cu proiectele din 2020, care au fost promovate de liberalii care ocupă astăzi funcțiile de consilieri locali și județeni. Cum de s-a ales praful de acele proiecte? De ce nu am văzut nicio inițiativă din partea grupurilor liberale, în ultimii trei ani? Și de ce i-ar mai crede brăilenii pe acești indivizi care vin doar cu promisiuni la fiecare patru ani?

Mai jos regăsiți câteva din proiectele promise de liberali în 2020. Niciunul nu a fost propus ca proiect de hotărâre în consiliile Brăilei.

Dănuț Lungu – consilier județean PNL

Proiectul cu care a candidat: Un proiect care are în vedere realizarea unui studiu amplu de identificare a factorilor economici, turistici și culturali care pot duce la dezvoltarea județului.

Florin Gheorghiță – consilier local PNL

Proiectul cu care a candidat: Brăila fără hârtii, un proiect care prevede debirocratizarea și digitalizarea administrației publice locale

Mihai Pascale – consilier local PNL

Proiectul cu care a candidat: Un pod care să lege Chercea de Brăilița / Cartierul Cimbrului

Daniela Pascale – consilier județean PNL

Proiectul cu care a candidat:  Înființarea unei secții de Matematică – Informatică la Facultatea de Inginerie / Realizarea unui festival național, anual, exclusiv pentru tineri, desfășurat pe parcursul a două zile, în parteneriat CJ Brăila – Municipiul Brăila, după modelul deja consacrat în marile orașe ale României – ”Brăila Dream”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry