Liberalii spun că nu vor vota un buget socialist! Popa: ”Ar trebui să țină cont și de anumite amendamente ale noastre pentru că nu toate sunt greșite”

În cadrul conferinței de presă a Partidului Național Liberal, unde au fost prezenți consilierii locali Cătălin Canciu și Laurențiu Coman, s-a discutat și despre felul în care decurg ședințele de Consiliu Local Municipal. Liberalii spun că participă la comisiile de specialitate din care fac parte însă sunt proiecte care nu ajung pe ordinea de zi în timp util, astfel încât se văd nevoiți să ceară clarificări în plenul ședinței.

Tot în cadrul conferinței de presă liberalii au spus că nu vor vota un buget socialist și cer ca majoritatea sumelor să meargă către investiții.

Deputatul PNL, Alexandru Popa, a declarat cu privire la ședințele de Consiliu Local Municipal:

Am văzut că au atacuri personale vis-a-vis de anumiți consilieri de-ai noștri. Cred că ar trebui să punem umărul împreună, și noi și cei de la PSD, pentru a crea anumite facilități oamenilor care ne-au votat. Ei la momentul acesta au majoritate(n.r. PSD) cu care pot face ce vor ei în Consiliul Local, dar ar trebui să țină cont și de anumite amendamente ale noastre, pentru că nu toate sunt greșite, cum le percep și cum se prezintă dumnealor. Nu spun că tot ceea ce aducem noi este corect, dar o mare parte din amendamentele pe care le-au adus consilierii noștri au fost amendamente sănătoase care ar ajuta la îmbunătățirea vieții brăilenilor”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry