Medic rezident ATI se întoarce în Brăila! Sandu Cosmin a depus jurământul în funcția de consilier județean PSD!

  • Sandu Cosmin Iulian are doar 29 de ani, este necăsătorit  și activează în cadrul Partidului Social Democrat Brăila din anul 2010   

Sandu a terminat Facultatea de Medicină și Farmacie Galați, din cadrul Universității “Dunărea de Jos”, este medic rezident la Anestezie și Terapie Intensivă, Institutul Clinic Fundeni – București.

După ce termină programul de rezidențiat își dorește să se întoarcă în orașul natal.

Sandu Cosmin Iulian a depus săptămâna trecută jurământul în cadrul Consiliului Județean, intrând astfel în echipa de consilieri ai Partidului Social Democrat.

”În primul rând aș vrea să vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Eu sunt Sandu Cosmin Iulian, am 29 de ani și sunt membru al Partidului Social Democrat. În prezent sunt medic rezident la Anestezie și Terapie Intensivă, cu pregătirea în municipiul București. După terminarea pregătirii îmi doresc foarte mult să mă întorc în acest oraș și să aduc un plus valoare, să mă implic și să pun umărul la treabă”,

a declarat Sandu Cosmin.

Sandu Cosmin a ajuns în Consiliul Județean fiind următorul pe lista consilierilor PSD, după ce Daniela Bordea și-a dat demisia și a trecut în tabăra PNL.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry