Mihai Tudose, despre criza guvernamentală : ”Baiețeală de curtea școlii! Orban se pregătește. Și-a pus treningul, vrea prim-ministru înapoi”

Fostul premier social democrat, Mihai Tudose, a vorbit despre criza guvernamentală care a dus la demiterea, într-un sfârșit a ministrului Sănătății, decizie care produce efecte la nivelul coaliției de guvernare.

Europarlamentarul PSD considera că întreaga guvernare are un bilanț negativ și Florin Cîțu și USR+, deopotrivă, trebuie să plece acasă.

Cu Barna, Cioloș și ai lor…

De la ,,diamant” la bolovan, de la ,,bărbați de stat” la băiețeală de curtea școlii…

E un pas mic, nu e așa?

Acasă toți! Cu USR‘ Plusu’ vostru care dă numai minus. Cu Cîțu cu tot…”, a declarat vicepreședintele PSD, pe o rețea de socializare.

Întrebat, la Antena 3, despre spectacolul de la guvernare, eurodeputatul Mihai Tudose a declarat că se știa că această coaliție de guvernare nu va rezista până de Paște, și că înlăturarea lui Voiculescu ar fi preambulul.

Mai mult, Tudose a apreciat că Orban are șanse să revină premier, ”dacă cei de USR-PLUS se vor ține pe picioare” și-l vor contesta pe Florin Cîțu.

Ludovic Orban se pregătește. Și-a pus treningul, vrea prim-ministru înapoi. Este opinia mea. Domnia sa se visează președintele României. Dacă cei de la USR-PLUS se țin pe picioare. Că acum s-au lansat și ei cu: nu-l mai vrem pe ăsta (n.r. Cîțu). E greu să dea înapoi. Doar că mâine președintele îi va pune la colț un pic pe coji de nuca, să-și revină, să facă o renegociere. Dar va fi foarte greu”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry