Mihai Tudose: ”Există o soluție foarte simplă pentru revenirea la normalitate: dați-vă demisia! Și plecați departe”

Actualii guvernanți, specialiștii pandemiei, în frunte cu ministrul Sănătății, nu contenesc să uimească populația prin declarații din cele mai trăsnite. După ce au forțat timp de un an românii să-și înmormânteze rudele în condiții inumane, Vlad Voiculescu a declarat că ”nu se spune nicăieri într-un ordin că oamenii care au murit de COVID nu trebuie îmbrăcați”. Ulterior, ministrul și-a cerut scuze pentru gafa făcută.

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a taxat toate gafele guvernanților și le-a cerut demisia.

Din ciclul “vești extraordinare pentru români” dar nu și “românii trebuie să știe” aflăm în ultimile 24 de ore că:

– ministrul (?) Voiculescu habar nu are de un ordin al ministrului și acum susține nonșalant că românii și-au îngropat morții în sac de plastic fiindcă așa au vrut ei…

– că decizia “argumentată beton” de specialiștii-fantomă ai guvernului prin care în noaptea de Paște era circulația permisă până la ora 02 … se modifică în ora 05. Au negociat cu virusul?

– și ca să trecem și la grija pentru economie: am împrumutat ieri 3,5 miliarde euro.

Doar atât, într-o zi.

Am scris “am împrumutat” fiindcă chiar dacă banii i-a luat Cîțu, îi cheltuie Cîțu… de fapt noi vom plăti.. Noi. Fără să știm ce fac cu acești bani așa cum nu am aflat nici unde s-au dus zecile de miliarde împrumutate anul trecut. Tot de ei. Și tot noi toți vom plăti.

Cireașa de pe tort sau bombonica de pe colivă: înființarea comitetului-interministerial-pentru-revenirea-la-normalitate!!!!!

Există o soluție foarte simplă pentru revenirea la normalitate: dați-vă demisia! Și plecați departe, a declarat europarlamentarul PSD, Mihai Tudose.

Amintim că Ministerul de Finanţe a împrumutat 3,5 miliarde de euro de pe pieţele externe, în prima ieşire de eurobonduri din acest an. Finanţarea este structurată pe două tranşe, de 12 ani, respectiv 20 de ani. Acestea este cel mai mare împrumut de până acum de pe pieţele externe.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry