Mihai Tudose: ”Niște băieți deștepți din PNL îi pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD!” – Interesul? Listele pentru 2024!

Eurodeputatul PSD, Mihai Tudose, a vorbit despre atacurile la adresa prim-ministrului Marcel Ciolacu lucru care ar ascunde de fapt un plan al liberalilor de a-l înlătura pe Nicolae Ciucă de la conducerea PNL prin luna septembrie.

Este cunoscut faptul că organizațiile slabe din țară, cum este și cazul Brăilei, conduse de ”găști” de băieți, care se cred deștepți, îl vor plecat pe Ciucă, pentru că nu vor corespunde niciodată standardelor politice impuse de adevărații liberali.

În joc se pare că ar fi lista candidaților la alegerile parlamentare din 2024. De altfel, știm cu toții, la Brăila, cum a ajuns un ”bătăuș” cap de listă al Partidului Național Liberal.

”În ultimele zile asistăm la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor “lideri marcanți” pnl..

Ce-i mână pe ei în luptă?

Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor! Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde €  în ultimii trei ani…..

Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor!

Și atunci oare ce i-a apucat?!?

Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară…….

Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina…( cu moderație la consumul de energie căci ați avut “grijă” și de asta!)”, a transmis europarlamentarul Mihai Tudose.

Fostul premier, Mihai Tudose, spune că PNL pregătește debarcarea liderului partidului, Nicolae Ciucă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry