Mincinoasa de la Viziru! Măcrineanu spune că nu a primit niciun leu de la Consiliul Județean! 750.000 lei – suma cofinanțărilor susținute de CJ Brăila!

  • Ce alte minciuni le-a mai vândut Măcrineanu vizirenilor?
  • Din 2020 și până în prezent, comuna Viziru a beneficiat anual de cofinanțare din partea Consiliului Județean pentru proiectele depuse. Aceste sume au trecut prin votul consilierilor județeni

În anul 2020, comuna Viziru a primit cofinanțare din partea Consiliului Județean pentru realizarea ”Studiului de fezabilitate având ca obiect înființarea sistemului de distribuție de gaze naturale”. Valoare cofinanțare: 100.000 lei.

În anul 2021, comuna Viziru a primit cofinanțare din partea Consiliului Județean pentru ”Amenajare și dotare exterioară loc de joacă și spațiu de recreere, Grădinița Viziru. Valoare cofinanțare: 196.948,62 lei

Tot în 2021, comuna Viziru a primit cofinanțare din partea Consiliului Județean pentru ”Amenajare spațiu public cu destinație de recreere și loc de joacă în localitatea Lanurile. Valoare cofinanțare: 151.745,17 lei

În anul 2022, comuna Viziru a primit cofinanțare din partea Consiliului Județean pentru ”Amenajare trotuare în comuna Viziru: 300.000 lei.

În total, pe parcursul acestui mandat, valoarea cofinanțărilor acordate de Consiliul Județean către comuna Viziru se ridică la suma de aproximativ 750.000 lei.

Primarul comunei i-a mințit public pe vizireni printr-o postare pe Facebook în care a declarat că nu a primit niciun leu de la Consiliul Județean.

”Președintele CJ Brăila, Francisk-Iulian Chiriac, a hotărât că acestei comune nu i se cuvine nici un leu, ca sprijin pentru realizarea unor obiective de interes public. Prin urmare, totul a trebuit să se facă cu resursele proprii ale UAT-ului nostru”, a mințit primarul comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu.

Ședințele de Consiliu Județean sunt publice, la fel și proiectele care sunt supuse la vot. Orice persoană interesată poate afla de pe site-ul instituției cum este gestionat bugetul Consiliului Județean și care sunt fondurile alocate către fiecare UAT în parte.

În anul 2022, Consiliul Județean a alocat aproximativ 14 milioane de lei contractelor de asociere cu UAT-urile din județul Brăila. Asocierile vin în sprijinul tuturor comunităților județului iar Consiliul Județean se alătură proiectelor propuse de primarii și consiliile locale care depun solicitări.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry