Ovidiu Nechita le răspunde PSD-iștilor: ”Norocul lor este că au încă bani în vistieria Consiliului Județean Brăila, din veniturile strânse pe vremea lui Stancu”

Dacă social-democrații au scos artileria grea, sărind în apărarea președintelui Consiliului Județean – un deputat și cei doi vicepreședinți, nici PNL nu se lasă mai prejos și i-au dat cuvântul celui mai vocal liberal – Ovidiu Nechita.

O unitate administrativ teritorială trebuie să fie condusă de un primar competent care să știe să atragă fonduri europene, venituri, nicidecum să stea cu mana întinsă la mila Guvernului sau a Consiliului Județean!

Dacă din start PSD Brăila gândește că singura soluție pentru o primărie este Consiliul Județean Brăila înseamnă că știu deja despre candidatul lor la primăria Viziru că este incompetent și nu poate să găsească soluții pentru a face venituri proprii sau nu este în stare să acceseze fonduri europene.

Dar ce pretenții să avem la un primar marca PSD dacă nici președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Braila nu sunt mai presus!

Norocul lor este că au încă bani în vistieria Consiliului Județean Brăila, din veniturile strânse pe vremea lui Stancu, că din partea lor… se duce totul de râpă!!!!, transmis fostul consilier județean Ovidiu Nechita.

Nechita s-a întors la PNL după discuții purtate cu deputatul Alexandru Popa, sperând în reformarea partidului la Brăila. Liberalul i-a răspuns și vicepreședintelui Consiliului Județean, Ionuț Dobre.

În contextul zilei internaționale a copilului care doar ce a fost sărbătorită, acordăm circumstanțe atenuante “mini-vicepresedintelui” CJ Brăila, încadrând afirmațiile lui la categoria “Copiii spun lucruri traznite!”

Fie ca e vorba de Viziru, fie ca e vorba de Ciresu, primariile sunt toate ale județului Brăila, domnule… Dobre!

Singura diferență dintre ele ar fi gustul gratarelor servite de dumneavoastră acum 2 ani!Probabil că cel de la Cireșu a fost atât de bun, încât ați servit și cărbunii și tăciunii și de acolo ați rămas negru în cerul gurii!!!!, a declarat Ovidiu Nechita.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry