Pe SURSE: Supărare mare în PNL după ce Popa i-ar fi promis ex-PSD-istului Cojea locul 2 la Camera Deputaților!

  • Scandal mare în PNL după ce deputatul de la Cireșu s-a apucat de recrutat PSD-iști

Primarii liberali sunt nemulțumiți de faptul că șeful lor le acordă mai multă atenție primarilor pe care îi fură, decât celor care au pus umărul la ”încoronarea” lui în scaunul de deputat în Parlamentul României.

Surse din PNL spun că ”cireașa de pe tort” ar fi faptul că Popa i-a promis ex-PSD-istului Cojea locul 2 la Camera Deputaților, lucru care i-a nemulțumit pe primarii liberali vechi, care își așteaptă rândul de ani buni.

Pentru un lider politic care susține că nu va face niciodată înțelegeri cu PSD, Alexandru Popa pare să fie interesat doar de primarii social-democrați, liberalii fiind lăsați să se descurce singuri.

Mai mult, deputatul de la Cireșu s-ar fi întâlnit inclusiv cu ex-baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu. La acea întâlnire ar fi participat și omul de afaceri Aurel Gropeneanu, căruia la fel i s-ar fi promis locul 2 la Camera Deputaților.

La ce aglomerație a creat Popa pe acest loc 2, s-ar putea ca în final cei care au mai rămas liberali în PNL Brăila să-l lase pe deputatul de la Cireșu fără locul 1.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry