PNL Brăila se pregătește pentru 2024! Popa: ”Eu îmi doresc foarte mult să fim în prima jumătate a organizațiilor liberale din țară!”

Președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, spune că, din momentul în care a preluat conducerea organizației de la Brăila, a început de la zero să construiască un nou partid.

Încet, deputatul consideră că a reușit să-i țină departe pe acei ”psd-iști infiltrați”, cum îi numea chiar el, și și-a atras alături liberali cu care să pună bazele unei organizații mai puternice.

”Noi am plecat de la o nouă construcție. Muncim zi de zi la organizare, în județ și în municipiu, am luat secție cu secție, comună cu comună. O să începem să facem în următoarele 6 luni și sondaje, pe fiecare localitate în parte, astfel încât să ne găsim două sau trei variante de posibili candidați. Vom vedea în 2024 dacă vom reuși să concretizăm printr-un rezultat bun.

Eu îmi doresc foarte mult să fim în prima jumătate a organizațiilor liberale din țară, ca rezultat, la parlamentare, europarlamentare și inclusiv alegerile locale”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Deputatul și-a propus ca și obiectiv pentru 2024 să aducă PNL Brăila în prima jumătate a organizațiilor din țară, din punct de vedere al rezultatelor pe care le vor avea în acest an electoral.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry