Popa Petrică: ”Nu nu agreez trădarea, dar nici trădătorii. Mai ales că pe mulți dintre ei i-am primit eu în partid. Și au trădat. Și în stânga, și în dreapta”

Despre TRĂDARE s-a vorbit și la conferința alegerilor municipale a Partidului Național Liberal. Nominalizat și acuzat de eșecurile trecute a fost «El Lider Maximo» Alexandru Dănăilă – culmea, singurul liberal care alături de președintele său de municipiu, Adrian Tabarac, și-au depus demisiile după eșecul alegerilor locale.

Anumiți politicieni, așa-ziși politicieni, care ar fi trebuit să se ocupe de politică, dar s-au ocupat de alte probleme, au reușit să aibă încrederea liberalilor brăileni și au dovedit contrariul. Că nu trebuia să le acordăm această încredere. Dumneavoastră știți despre ce este vorba. În frunte cu marele liberal, eu îi spusesem «El Lider Maximo», domnul Dănăilă. Alexandru Dănăilă. O mare personalitate, dar nu politică”,

a declarat Popa Petrică, fost și viitor consilier local.

Corect era, și ne-am fi dorit să auzim asta de la noua echipă, să fie nominalizați acei trădători care sunt încă liberali, care au carnet de partid și care, o parte din ei, au fost prezenți în sală la discursul lui Petrică Popa.

Despre trădare, despre încredere și despre echipă. Despre trădare: Brânzovenescu spunea: „Iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători„. Eu nu agreez trădarea, dar nici trădătorii. Mai ales că pe mulți dintre ei i-am primit eu în partid. Și au trădat. Și în stânga, și în dreapta. Au participat și participă în continuare la cooperativa de fotbal brăileană. Ca să nu spun că este o cooperativă politică. Dar asta e. Să sperăm că de acum încolo ne vor lipsi de prezența domniilor lor”, a adăugat liberalul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry