Președintele PNL Brăila: ”Nu vă ascund faptul că îmi doresc ca orașul Însurăței să devină un oraș liberal!”

Partidul Național Liberal Brăila se pregătește pentru viitoarele alegeri la Însurăței, după ce actualul primar Ionel Gheorghe a fost trimis în judecată de ANI pentru incompatibilitate în perioada 20 iunie – 3 octombrie 2012, iar o sentința definitivă a Înaltei Curte de Casație și Justiție a confirmat constatarea.

Obiectivul liberalilor în acest examen electoral este obținerea unui scor mai mare decât la ultimele alegeri din 2020. Deputatul Popa spune însă că și-ar dori ca Însurăței să devină un oraș liberal.

”Am început să ne facem o strategie. Cu siguranță vom obține un scor mult mai bun decât în 2020 și nu vă ascund faptul că îmi doresc ca orașul Însurăței să devină un oraș liberal.

Cu siguranță nu va fi același candidat susținut de PNL în 2020.

Să știți că nu mă bucur pentru situația care este astăzi la Însurăței, domnul primar era un om de toată isprava și nu mi-aș fi dorit să ajungă în situația asta. Un om serios și un om cu care se putea discuta, chiar dacă este PSD-ist”, a declarat președintele PNL, deputatul Alexandru Popa.

După ce va primi toată documentația de la Primăria Însurăței, prefectul Iulian Timofei va semna ordinul prin care se va constata încetarea mandatului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry