Președintele PNL le-a premiat pe cele două eleve din Brăila care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat!

În urma examenului de Bacalaureat, în județul Brăila, s-au înregistrat două medii de 10, obţinute de Denisa Bădără şi Ana Ruxandra Gavriliu, ambele absolvente ale Colegiului Naţional „Gh. M. Murgoci”.

Președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, s-a ținut de cuvânt și le-a premiat pe cele două tinere cu suma de 5000 de lei, fiecare.

”Așa cum am promis, am premiat la finele săptămânii trecute cele două tinere din județul Brăila care au luat media 10 la examenul de Balacalureat. Este vorba despre Denisa Bădără și Ana Ruxandra Gavriliu, absolvente ale Colegiului ”Ghe. M. Murgoci”, cărora le-am oferit câte un premiu de 5000 de lei pentru performanța lor deosebită.

Discutând cu ele am constatat cu mare plăcere că cele două tinere nu sunt doar inteligente, ci și că au o gândire matură, că știu ce-și doresc și sunt dispuse să muncească pentru a-și împlini visurile.

Le felicit încă o dată pe cele două absolvente de nota 10, le felicit profesorii și nu în ultimul rând, părinții. Le doresc mult succes în continuare și sper să nu uite de unde au plecat, să nu uite de Brăila, indiferent unde vor ajunge în viață”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry