Președintele PSD, Iulian Chiriac, a primit un cadou la început de mandat! Primarul din Măxineni, Ionuț Postolache, se alătură echipei Partidului Social Democrat!

Surpriză mare, în cadrul Conferinței Județene de alegeri a PSD, unde președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac a fost ales cu 301 voturi.

Senatorul Ion Rotaru l-a invitat pe scenă pe primarul comunei Măxineni, Ionuț Postolache(USR), care a declarat că la următoarele alegeri se alătură echipei social democrate.

”Mă simt onorat să fiu prezent la această conferință, în calitate de invitat. Aș dori să-i mulțumesc în primul rând domnului europarlamentar Mihai Tudose, pentru tot sprijinul pe care l-am avut în acești ani, cât și întregii echipe PSD. Sper ca în viitor, în 2024, să fiu în această echipă și să reușim să ducem la îndeplinire proiectele pe care le am pentru comuna Măxineni”,

a declarat primarul Ionuț Postolache.

Postolache a candidat în 2020 pe listele USR după ce a avut întâi o discuție cu PSD. La acea dată, conducerea partidului a ales să meargă pe mâna altui candidat, care a pierdut alegerile.

Între timp, lucrurile s-au schimbat iar Ionuț Postolache este primul primar, de altă culoare politică, care a anunțat public că se alătură Partidului Social Democrat din 2024.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry