Primarul Dragomir le cere parlamentarilor brăileni să NU voteze pentru legalizarea drogurilor!

O inițiativă legislativă de dezincriminare a posesiei de canabis pentru consum propriu, în limita a 3 grame, se află pe masa parlamentarilor.

Propunerea legislativă prevede înlăturarea sancțiunilor penale (închisoare, amendă penală) și înlocuirea acestora cu sancțiune contravențională în cuantum cuprins între 1000 și 3000 de lei, pentru posesia de cantități mici de canabis în vederea consumului personal.

”EU NU SUSȚIN LEGALIZAREA DROGURILOR !!!

Unii parlamentari REPER (ex-USR) au depus în Parlament un proiect de lege pentru legalizarea drogurilor !!!

De parcă n-ar fi destule pericole și doar asta ne-ar mai lipsi !!!

DROGURI LA LIBER – DOAMNE FEREȘTE !!!

Apoi, pas cu pas, vor propune legalizarea culturilor, apoi vânzarea la liber și familii întregi vor fi distruse doar pentru ca unii să facă și mai mulți bani!

La Brăila există o problemă reală cu acest flagel, cunoscută de toți brăilenii. Autoritățile abilitate nu trebuie împiedicate să oprească acest fenomen, ci trebuie ajutate!!!

Sper ca parlamentarii de Brăila sa aibă decența să nu voteze o astfel de prostie. Dacă nu din convingere, măcar de rușine!!!”,

a transmis primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Inițiatorii – deputații REPER Simina Tulbure, Oana Cambera, Cristina Rizea, Andrei Lupu și Daniel Toda – propun ca sumele provenite din aplicarea amenzilor să fie folosite pentru finanțarea programelor naţionale de prevenire şi asistenţă medicală, psihologică şi socială a consumatorilor de droguri şi programele de interes naţional de prevenire şi asistenţă medicală, psihologică şi socială a consumatorilor de droguri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry