Primele 5 proiecte din oferta electorală a PSD, pentru comuna Viziru! Ana Cornelia Măcrineanu își dorește înființarea unei școli profesionale!

Dezvoltare și creșterea calității vieții! Candidatul Partidului Social democrat, la funcția de primar al comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu, are în plan asfaltarea tuturor stăzilor și trotuarelor din localitățle Viziru și Lanurile.

Totodată, în colaborare cu Consiliul Județean, în comună se vor extinde rețelele de apă și canalizare, astfel încât fiecare gospodărie să poată fi racordată la sistem.

În primul rând vom continua reabilitarea străzilor pe raza localității Viziru și vom începe turnarea covorului asfaltic în localitatea Lanurile, astfel încât toate gospodăriile să aibă acces la drumuri pe care să se poată circula în condiții normale. Totodată, vom extinde rețeaua de iluminat public din localitățile Viziru și Lanurile.

În localitatea Viziru avem ca utilități apă și canalizare, urmează să extindem sistemul de canalizare și în localitatea Lanurile. În ceea ce privește racordarea la rețeaua de gaze, comuna Viziru face parte din ADI GAZ și vom face toate demersurile necesare astfel încât fiecare gospodărie să se poată branșa, atunci când acest lucru va deveni posibil”, a declarat candidatul PSD, Ana Cornelia Măcrineanu.

La capitolul asfaltări, Măcrineanu consideră că este absolut necesară asfaltarea drumului sătesc care leagă Viziru de Lanurile, drum care este intens circulat atunci când condițiile meteorologice permit deplasarea.

O altă prioritate a candidatului PSD este înființarea, la Viziru, a unei școli profesionale.

Trebuie să le acordăm tinerilor noștri șansa la o educație adecvată, care să le ofere mai târziu oportunități în găsirea unor locuri de muncă decente. Consider că înființarea unei școli profesionale va veni în ajutorul tinerilor care își doresc să rămână în satul natal și totodată să poată avea o formare profesională care să le aducă și avantaje”, a declarat Ana Cornelia Măcrineanu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry