RUȘINE! I-a transmis unui brăilean că îl va scuipa! Consilierul PNL Marius Sandu încă este în funcție! Liberalii își bat joc de oameni pe Facebook!

DEMISIA, dacă nu demiterea, de urgență! Consilier plătit din banii brăilenilor să îi amenințe cu acte de violență pe rețelele de socializare!

Un schimb de replici pe Facebook a dus la o ieșire necontrolată, total neadecvată, a consilierului local PNL Marius Sandu. Individul, care este plătit din bani publici să reprezinte interesele brăilenilor, a fost tras la răspundere de Cristian Techiu, fost candidat la Primăria Brăila, pentru incompetența de care a dat dovadă în acest mandat.

”Atingerea adusă onoarei unei întregi comunități prin incompetența dumneavoastră se pedepsește la vot! Atingerea adusă populației unui oraș prin “șmecheriile” și jocurile politice pe care le faceți în interes personal ori interese de grup ar trebui să vă dea de gândit, stimabile! În ceea ce privește gramatica limbii române aceea trebuia să vă pedepsească învățătorii și profesorii în timpul școlii! Punct!” – i-a transmis Cristian Techiu, consilierului PNL, la o postare pe Facebook.

Liberalul, care în ciuda faptului că a făcut de râs Partidul Național Liberal în nenumărate rânduri, în cadrul Consiliului Local Municipal, nu s-a putut abține și a postat un răspuns pe pagina sa de Facebook în care l-a amenințat pe Cristian Techiu.

”Sunt bulversat de acest individ care mă jignește fără să mă cunoască! Nu știe ce activități am, ce servicii am, dar mă batjocorește și mă jignește că pe ultimul cetățean al Brăilei. Domnule Techiu, sunteți întreg la cap sau nu aveți activitate și considerați că este bine să atacați un consilier local! (…) … A pus punct pentru că… atât la dus capul! (…) Fără rușine îți transmit că, dacă ne întâlnim, te voi scuipa…!”, spune Marius Sandu pe pagina sa de Facebook.

Consilierul Marius Sandu pare să fie scăpat de sub control, amenințând cu acte de violență brăilenii pe Facebook. Astfel de comportamente nu numai că nu trebuie încurajate, ci trebuie sancționate. Dacă Partidul Național Liberal nu va lua act de aceste abuzuri și nu va acționa în consecință, cu siguranță, brăilenii îi vor sancționa la vot!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry